Left Right
scrollTop top

Golden Globes: Kinderen krijgen vraag: “Wie is Chadwick Boseman?” Dit zijn hun ontroerende antwoorden


Chadwick Boseman
© Isopix

Vannacht werden de Golden Globes uitgereikt en daarbij viel Chadwick Boseman postuum in de prijzen. Hij kreeg de award voor Beste Acteur in een Dramafilm voor zijn rol in Ma Rainey’s Black Bottom. Tijdens de show werd een filmpje gedeeld van kinderen die de vraag kregen of ze wisten wie Chadwick Boseman was. En dit waren hun ontroerende antwoorden.

Dat Chadwick Boseman niet snel vergeten zal worden, dat werd nogmaals bewezen tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Daarbij kreeg de acteur, die in augustus 2020 overleed aan de gevolgen van darmkanker, een award voor zijn laatste rol. Tijdens de show bracht Tiktokker La’Ron Hines (@laronhinesofficial) een prachtig eerbetoon aan de acteur dat duidelijk maakt hoeveel hij betekende voor zijn jonge fans.

Golden Globe

Chadwick Boseman kreeg postuum de award voor Beste Acteur in een Dramafilm voor zijn rol in Ma Rainey’s Black Bottom. De award werd in ontvangst genomen door zijn echtgenote Taylor Simone Ledwar. Zij gaf een ontroerende speech die niemand onbewogen liet.

“Hij zou God bedanken, hij zou z’n ouders bedanken, hij zou z’n voorouders bedanken voor hun sturing en opofferingen. Hij zou z’n geweldige team bedanken”, zo begon Bosemans duidelijk geëmotioneerde echtgenote. “Hij zou iets prachtigs zeggen. Iets inspirerend. Iets dat die kleine stem in ons allemaal, die zegt dat we het kunnen, zou vergroten. De stem die zegt dat je moet verderzetten, die je eraan herinnert wat je zou moeten doen. En ik heb zijn woorden niet. Maar we moeten de momenten aangrijpen om de mensen van wie we houden in de bloemetjes te zetten. Dus bedankt, HFPA, voor deze kans om exact dat te doen. En schat, door jou kunnen ze verder dromen.”

“Wie is Chadwick Boseman?”

In een andere video stelde de TikTokker La’Ron Hines de vraag: “Wie is Chadwick Boseman?” En, zo bleek al snel, alle kinderen weten perfect wie de acteur is. Een kind liet zelfs weten dat Boseman “the good guy” is.

Op sociale media regende het al snel geëmotioneerde reacties op het fragment met de kinderen. Chadwick Boseman kreeg eerder ook al een muurschildering in Disneyland Californië die een verwijzing was naar zijn impact op jonge kinderen. En die impact werd nu nogmaals bewezen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428