GoPlay krijgt twee nieuwe online reeksen in de stijl van ‘wtFOCK’

Op GoPlay.be kan je binnenkort kijken naar twee nieuwe reeksen gericht op jongeren. Na het succes van wtFOCK zal ook in deze reeksen ingegaan worden op problemen waar jongeren mee te maken krijgen.

De online reeks wtFOCK werd een gigantisch succes in Vlaanderen en zelfs tot over de landsgrenzen heen. In de reeks stonden jongeren centraal en kregen we in elk seizoen nieuwe problemen te zien waarmee jongeren te maken kunnen krijgen. Daarbij was geen enkel onderwerp taboe en kwamen thema’s als seksuele geaardheid, racisme, mentale problemen en cyberpesten aan bod. WtFOCK was gebaseerd op de Noorse succesreeks Skam, maar nu komt GoPlay met twee eigen online reeksen.

Panna

Panna
GoPlay

De eerste nieuwe online reeks is Panna. Daarin maken we kennis met Afi, Tina, Mary en Zizou, vier straatvoetbalsters die dromen van een beter leven. Ze willen deelnemen aan een straatvoetbaltoernooi, maar dat is niet zo makkelijk aangezien de straatvoetbalwereld gedomineerd wordt door jongens. Panna vertelt een coming of age-verhaal waarbij empowerment voor jonge vrouwen centraal staat.

De reeks werd gemaakt door productiehuis Sputnik naar een idee van Matthias Goovaerts, die voor de scenario’s samenwerkte met Soe Nsuki en Raf Njotea. De regie lag in de handen van Olympia Allaert en Anthony Schatteman.

Hacked

Hacked
GoPlay

De tweede online reeks luistert naar de naam Hacked. In Hacked volgen we drie populaire jongeren op de middelbare school. Nilou, Malick en Zahra zijn beste vriendinnen en lijken alles met elkaar te delen. Maar toch hebben ze nog enkele geheimen. Na een hack van hun smartphones zouden die geheimen aan het licht kunnen komen. Om te voorkomen dat hun geheimen aan de grote klok worden gehangen, moeten de drie geheime opdrachten uitvoeren. Hoe ver durven ze te gaan om te voorkomen dat hun geheimen uitlekken?

Hacked richt zich op jongeren ouder dan 16 jaar en werd geregisseerd door Laura Van Haecke. De productie is in handen van Dingie, SBS Belgium en Streamz.

Meer
Lees meer...