‘Gossip Girl’-reboot krijgt eerste teaser

Fans van Gossip Girl kunnen hun liefde voor de reeks binnenkort herontdekken, want de serie komt – in een nieuw jasje – terug. De nieuwe versie van Gossip Girl toont ons opnieuw het reilen en zeilen in de Upper East Side van New York. Maar de reeks zal wel heel wat moderner aanvoelen.

De originele reeks van Gossip Girl werd uitgezonden van 2007 tot 2012. In die tijd stonden sociale media nog in hun kinderschoenen en moest Gossip Girl, bij gebrek aan beter, communiceren via een blog. Maar nu kan ze haar roddels natuurlijk op heel wat andere manieren onder de mensen brengen.

Volledig nieuwe cast

De nieuwe Gossip Girl kan ook rekenen op een volledig nieuwe cast. Daarbij werd extra rekening gehouden met diversiteit, wat in de originele reeks minder aan bod kwam. Het gaat om diversiteit op basis van etniciteit maar ook seksualiteit. In het nieuwe seizoen staat Zoya (Whitney Peak) centraal. Zij zal ons leiden door de wereld van de nieuwe Gossip Girl. Een volgend personage is Audrey (Emily Alyn Lind), zij is een rijke studente en is de dochter van een modeontwerpster. Audrey vormt al jaren een koppel met Aki (Evan Mock). Daarnaast leren we ook Julien (Jordan Alexander) kennen, de beste vriendin van Audrey. Zij is – very 2021 – een influencer. Verder zijn er ook Max (Thomas Doherty) en Obie (Eli Brown). Waarbij Max vermoedelijk de Chuck Bass van dienst zal worden. Tot slot zijn er Luna (Zión Moreno), Monet (Savannah Smith) en Kate Keller (Tavi Gevinson). 

Hoewel het gaat om een volledig nieuwe cast zijn er wel nog enkele dingen die behouden bleven. Zo spreekt Kristen Bell opnieuw de voice-over stem in van Gossip Girl en is de productie net zoals in de originele reeks in de handen van Josh Schwartz en Stephanie Savage. De originele acteurs van Gossip Girl zullen niet te zien zijn in de nieuwe reeks (nee, zelfs niet voor een cameo), zo bevestigden de makers eerder al.

Teaser

In de eerste teaser krijgen we de nieuwe personages voor het eerst in actie te zien. We horen de stem van Gossip Girl al terwijl we beelden van een feestje te zien krijgen. En daarbij wordt het al snel duidelijk dat het opnieuw een reeks vol intriges wordt.

Gossip Girl kijkt mee op het feestje en stuurt ook al berichtjes naar de aanwezigen en die worden uiteraard zoals we van haar gewoon zijn afgesloten met “XOXO Gossip Girl”.

Bekijk hier de eerste teaser van de reboot van Gossip Girl:

Bij ons zal de nieuwe versie van Gossip Girl te zien zijn via Streamz vanaf 9 juli 2021.

Meer
Lees meer...