‘Griselda’ met Sofía Vergara krijgt officiële trailer

Netflix pakt begin volgend jaar uit de met de gloednieuwe reeks Griselda. De reeks, die dezelfde regisseur heeft als verschillende afleveringen van Narcos, is geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Colombiaanse zakenvrouw Griselda Blanco. Sofía Vergara zal daarvoor in de huid kruipen van Griselda Blanco en in de officiële trailer krijgen we te zien hoe dat eruitziet.

Vanaf januari kan je op Netflix Sofía Vergara aan het werk zien in een heel andere rol dan je van de Modern Family-actrice gewend bent. Voor Griselda zal ze namelijk in de huid kruipen van de Colombiaanse drugsbarones Griselda Blanco, die tussen de jaren 70 en 2000 actief was in de Colombiaanse cocaïnehandel.

Griselda

Griselda zal dus het verhaal vertellen van Griselda Blanco. Zij was een toegewijde moeder, maar was daarnaast ook het brein achter een van de meest winstgevende drugskartels uit de geschiedenis. Dat leverde haar de klinkende bijnaam “The Godmother” op. In de officiële trailer krijgen we te zien hoe Griselda een gevreesde naam was in de jaren 70 en 80, daarbij krijgen we ook al enkele actiescènes te zien.

De rol van Griselda Blanco zal dus gespeeld worden door de Colombiaans-Amerikaanse actrice Sofía Vergara, die je vooral kan kennen als Gloria uit Modern Family. Maar in Griselda zullen we haar dus in een heel andere rol te zien krijgen. Naast Sofía Vergara zijn ook Alberto Guerra (Narcos: Mexico), Christian Tappan (Narcos), Martín Rodríguez (Zanahoria), Juliana Aidén Martinez (The Blacklist), Vanessa Ferlito (CSI:NY), zangeres Karol G, Fredy Yate (Escobar), Paulina Dávila (Ana), José Zúñiga (Twilight), Camilo Jiménez Varón (Distrito Salvaje), Julieth Restrepo (Escobar), Gabriel Sloyer (Inventing Anna), Diego Trujillo (Proof of Life) en Alberto Ammann (Narcos: Mexico) te zien in de reeks.

De regie is in handen van de Colombiaanse regisseur Andrés Baiz, die eerder al verantwoordelijk was voor verschillende afleveringen van Narcos en Narcos: Mexico.

Bekijk hier de officiële trailer voor Griselda:

Griselda is vanaf 25 januari 2024 te zien op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...