‘Narcos: Mexico’ seizoen 3 krijgt releasedatum, maar wordt wel het laatste

Netflix heeft vandaag de releasedatum van het derde seizoen van Narcos: Mexico bekendgemaakt. Maar er is ook slechter nieuws, want dat derde seizoen zal ook het laatste worden. Samen met de releasedatum kregen we ook al meteen een eerste korte teaser te zien.

Het derde seizoen van Narcos: Mexico zal vanaf vrijdag 5 november te vinden zijn op Netflix. Maar, zo maakte de streamingdienst ook meteen bekend, dat seizoen zal ook het laatste zijn.

Narcos: Mexico

Het eerste seizoen van Narcos: Mexico had eigenlijk het vierde seizoen van Narcos geweest. Maar Netflix besloot om er een eigen reeks van te maken. Het eerste seizoen verscheen in november 2018, het tweede kwam er in februari 2020 en nu is het dus tijd voor het derde en ook meteen laatste seizoen van de reeks.

Narcos: Mexico speelt zich, zoals de titel al verraad af in Mexico. De reeks volgt de opkomst van het Guadalajarakartel in de jaren 1980. In de eerste twee seizoenen stond Miguel Ángel Félix Gallardo (Diego Luna), de leider van het kartel, centraal. Maar Luna liet al weten dat hij niet zal terugkeren voor het derde seizoen. In dat derde seizoen zijn we aanbeland in de jaren 1990 waarin het kartel voor nieuwe vuren komt te staan.

Bekijk hier de eerste teaser voor het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...