Left Right
scrollTop top

‘Narcos: Mexico’ krijgt dan toch derde seizoen, maar dat zal er wel anders uitzien


Narcos Mexico
© Netflix

Goed nieuws voor de fans van Narcos: Mexico, want de populaire Netflix-reeks krijgt dan toch een derde seizoen. Al zal dat helemaal anders zijn dan de vorige twee seizoenen. Zowel showrunner Eric Newman als acteur Diego Luna zijn namelijk niet meer bij de reeks betrokken.

Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat Narcos: Mexico minstens nog een derde seizoen krijgt. Aangezien de reeks een van de meest succesvolle franchises is van de streamingdienst komt dat nieuws natuurlijk niet helemaal als een verrassing. Toch was het wel al even wachten op de officiële aankondiging ervan. Het tweede seizoen dateert namelijk al van 13 februari.

Félix Gallardo

Wie de eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico heeft gezien, weet dat de reeks draait rond Félix Gallardo, gespeeld door Diego Luna. Op het einde van het tweede seizoen zien we die echter in de gevangenis belanden.

Blijkbaar is dat meteen ook het einde van Gallardo, want Diego Luna zal niet meedoen in het nieuwe seizoen. De acteur wil zich toeleggen op een spin-off van Star Wars Rogue One voor Disney+ waarin hij de rol van Cassian Andor speelt.

Derde seizoen

Het verdwijnen van kartelbaas Félix Gallardo zal in seizoen drie van Narcos: Mexico ongetwijfeld zorgen voor een grote oorlog. Verschillende kartels zullen strijden om zijn macht over te nemen. Daarbij lijkt ook plaats te zijn voor niemand minder dan El Chapo.

Wie we verder ook terug zullen zien, is acteur Wagner Moura. Die speelde eerder al in Narcos de rol van Pablo Escobar. Deze keer zal hij wel een ander personage vertolken.

Eric Newman

Na drie seizoenen Narcos en twee seizoenen Narcos: Mexico neemt de reeks ook afscheid van showrunner Eric Newman. Zijn plaats wordt ingenomen voor Carlo Bernard, die nu al betrokken was bij de serie als co-creator.

“Ik ben heel blij voor deze vijf jaar en trots op wat we hebben bereikt. Carlo is de eerste persoon waarmee ik tien jaar geleden over dit project heb gesproken. Ik ben dan ook ook blij dat ik deze rol aan hem kan overdragen”, zegt Newman aan de website Deadline.

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…