Left Right
scrollTop top

Netflix maakt releasedatum ‘Narcos: Mexico’ bekend: de eerste beelden


© Netflix

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer Narcos: Mexico seizoen twee het levenslicht ziet. Vanaf vrijdag 13 februari kunnen we nieuwe afleveringen van de Netflix Original bekijken. Alsof dat nog niet goed genoeg is, publiceert Netflix ook de eerste teaser en stills van de reeks.

Netflix kondigt Narcos: Mexico aan met een teaser en enkele stills. In seizoen één waren we getuige van hoe Kiki Camarena, gespeeld door Michael Peña het Guadalajara-kartel op de hielen zit. Het ging duidelijk niet goed en we werden al snel geconfronteerd met DEA-agent Walt Breslin, gespeeld door Scoot McNairy. Die zal een meer prominente rol krijgen in het tweede seizoen van Narcos: Mexico.

Mexico van de 80s

Netflix

Het eerste seizoen van Narcos: Mexico verscheen begin 2018 op Netflix. Daarin werd de tijd even teruggedraaid vergeleken met de oorspronkelijke Narcos-reeks. Zo speelt de nieuwere reeks zich in de jaren ’80 af, waar de oorspronkelijke reeks eindigt bij de dood van Pablo Escobar in 1993.

Hierdoor kon de geschiedenis van de kartels en het drugsgeweld in Mexico goed worden uitgelegd. Met seizoen twee wordt de volgende stap daarin gezet.

Netflix

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…