‘Modern Family’ seizoen 9 en 10 staan op Netflix

Fans van Modern Family mogen zichzelf de hemel in prijzen, want Netflix heeft in één klap maar liefst twee seizoenen van de serie populaire serie online gezet. Dat wil zeggen dat we maar liefst 44 nieuwe afleveringen hebben om te bingewatchen. Het gaat om seizoen 9 en 10.

In Modern Family ligt de focus op drie gezinnen die samen één grote familie vormen. Voor deze nieuwe afleveringen mogen we ons verwachten aan een hoop onbedoelde hilarische opmerkingen van Phil, hysterische fratsen van Cam en een veel oudere en opgegroeide tiener Lily.  

Er zitten ook een paar grote gebeurtenissen aan te komen in de nieuwe seizoenen. Zo blijkt een bepaald personage zwanger te zijn en zal een ander Modern Family-karakter overleden. Bovendien zullen in het laatste seizoen Courteney Cox (bekend als Monica in Friends) en ex-voetballer David Beckham een gastrol spelen.

Vorige maand verschenen de eerste acht seizoenen van Modern Family al op Netflix. Nu, slechts enkele weken later, zijn ook het negende en tiende het seizoen toegevoegd aan de catalogus van de streamingdienst.

22 Emmy’s

Modern Family wist al drie keer de Emmy Award voor beste komedie te strikken en werd in totaal al beloond met maar liefst 22 Emmy Awards. De reeks draait al mee sinds 2009 en moet het hebben van zijn aanstekelijke mix van drama, liefde en hilariteit. 

Modern Family kwam onlangs tot een einde na 11 succesvolle seizoenen op de Amerikaanse zender ABC. Of de allerlaatste afleveringen ook op Netflix zullen verschijnen, is nog niet officieel bevestigd, maar wij vermoeden alvast van wel.

Fred Willard overleden

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Modern Family-acteur Fred Willard gestorven is. Hij werd 86 jaar en speelde Frank Dunphy in de serie. “Mijn vader stierf zeer vreedzaam. Hij bleef tot op het einde bewegen, werken en ons gelukkig maken”, liet zijn dochter Hope Mulbarger weten.

Willard heeft een carrière van meer dan 50 jaar achter de rug. Hij verscheen voor het eerst in 1967 op het grote witte doek in de film Teenage Mother. Na enkele gastrollen werd hij in heel de VS bekend met de comedyserie Fernwood 2 Night. Door zijn deelname aan die productie wist hij een hosting job op de kop te tikken in de legendarische comedyshow Saturday Night Live.

EPA

In 1984 begon Willard samen te werken met regisseur Christopher Guest, één van de bedenkers van This Is Spinal Tap. Guest gaf Willard later rollen in nog vijf andere mockumentaries.

Andere televisiereeksen waarin Willard te zien is, zijn Roseanne, Everybody Loves Raymond, New Girl en Community, Jimmy Kimmel Live, The Bachelor en The Bold and the Beautiful. Ook in de films Anchorman, Austin Powers en Harold & Kumar Go to White Castle speelde Willard een rol.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...