Guy Ritchie is terug met actiekomedie ‘The Gentlemen’

Vanaf 26 februari is The Gentlemen bij ons in de bioscoopzalen te zien. De film van Guy Ritchie werd alvast in de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk goed onthaald. Met sterren zoals Matthew McConaughey, Charlie Hunnam en Hugh Grant kan het bijna niet anders.

De film gaat over de Amerikaanse drugshandelaar Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die in Londen een zeer winstgevende marihuanahandel bezit. Wanneer bekend wordt dat hij de zaak wil afstaan aan de juiste koper, ontstaan er verschillende complotten en plannetjes om zijn drugsrijk over te nemen. Maar dat verloopt niet zonder de nodige omkoping, chantage en actie.

Topcast

In 2018 raakte bekend dat de Britse regisseur Guy Ritchie een film wilde maken in de stijl van Snatch en Sherlock Holmes. Zoals altijd weet de regisseur hiervoor de juiste sterren uit te kiezen. De hoofdrollen worden vertolkt door Matthew McConaughey (Interstellar), Charlie Hunnam (King Arthur), Hugh Grant (Bridget Jones), Michelle Dockery (Downton Abbey), Colin Farrell (In Bruges) en Henry Golding (Last Christmas).

Lovende commentaar

https://twitter.com/WhitlockJason/status/1226487553861120000

Op Rotten Tomatoes behaalt de film een score van 73 procent, met een gemiddelde score van 6,38/10. IMDb geeft hem 8,1/10 en op Moviemeter krijgt de film 3,94 van de 5 sterren, hoewel de film ook nog niet is uitgekomen in Nederland. De positieve reacties regenen vooral op Twitter. Daar zijn de fans vol lof over The Gentlemen. Als we de scores en reacties mogen geloven wordt de nieuwste van Guy Ritchie een topfilm.

Meer
Lees meer...