Aankomende Harry Potter-game ‘Hogwarts Legacy’ krijgt indrukwekkende trailer

De langverwacht game Hogwarts Legacy heeft een grootse en indrukwekkende trailer gekregen. Daarin krijgt we te zien wat spelers van het aankomende spel in de Harry Potter-franchise te wachten staat.

Hogwarts Legacy is nu al een van de grootste games van 2023. Het duurt nog meer dan drie weken voor het spel rond de wereld van Harry Potter op de eerste platformen gereleaset wordt, maar toch scoort de game. Zowel op Steam als voor PlayStation 5 staat het nu al bovenaan de verkooplijst. Op Xbox bezet het momenteel de tweede plaats.

Hogwarts Legacy

Het action role-game Hogwarts Legacy laat spelers een eigen gepersonaliseerd personage met een zelf gekozen uiterlijk en een zelf gekozen stem maken. Daarmee zullen ze kunnen lessen volgen in Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Daarnaast zijn er ook heel wat andere bekende locaties opgenomen zoals Forbidden Forest, Diagon Alley en Hogsmeade.

Door uitdagingen te vervolledigen zal je ervaringspunten krijgen waarmee je niveaus kan stijgen. Op die manier krijg je toegang tot verschillende vaardigheden, nieuwe spreuken en kan je upgraden. Uitdagingen bestaan uit diverse zaken, zoals gevechten, missies, verkenningen en nog veel meer. In al die actie zal je ook relaties opbouwen met andere personages die op Hogwarts rondlopen. Dat zal nodig zijn om je te helpen bij nieuwe uitdagingen.

Het hoofdverhaal in Hogwarts Legacy duurt naar schatting zo’n 35 uur om uit te spelen. Met alle zijverhalen erbij zou je tot zo’n 70 uur bezig zijn in het spel.

Bekijk hier de trailer van Hogwarts Legacy:

Hogwarts Legacy is vanaf 10 februari beschikbaar voor PS5, Xbox X|S en computer, vanaf 4 april voor PS4 en Xbox One en vanaf 25 juli voor Nintendo Switch.

Meer
Lees meer...