Left Right
scrollTop top

Harry Styles gaat een tv-serie maken over het begin van One Direction


Harry Styles gaat een tv-serie maken over het begin van One Direction

Naast zingen en acteren, gaat Harry Styles nu ook een tv-serie producen. ‘Happy Together’ zal het verhaal weerspiegelen van het begin van One Direction. En we weten al wie de rol van Harry zal opnemen, want jammer genoeg zal hij niet zichzelf spelen.

De solocarrière van de 24-jarige ex-One Directioner gaat heel goed en ook zijn acteerprestaties waren niet slecht en hij heeft er nu nog een job bij. Harry Styles gaat meewerken aan een nieuwe sitcom, Happy Together, van de Amerikaanse zender CBS. En daar is hij benoemd tot executive producer.

De tv-serie

Het verhaal gaat over een koppel wiens leven helemaal wordt omgedraaid als een jonge popster bij hen intrekt. Het koppel wordt gespeeld door Damon Wayans Jr., die kan je kennen van de serie New Girl, en Amber Stevens West. En zo gaat het verhaal wel heel hard lijken op het leven van Harry bij het begin van One Direction.

Bij de start van de band trok hij in bij zijn vriend, tv-producer Ben Winston, in Londen, zegt BBC. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij daar maar een paar weken zou logeren, maar uiteindelijk bleef hij er 20 maanden. Winston zal zelf ook meewerken aan de productie van de serie.

Het personage

Happy Together wordt deze herfst al verwacht op CBS en we weten ook al wie de rol van Harry gaat opnemen. De 24-jarige, Australische acteur Felix Mallard zal in de huid van Harry Styles kruipen. Hij is niet zo bekend, maar je kan hem misschien wel herkennen uit de Australische serie Neighbours.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572