HBO Max komt op 1 juli naar België: Dit is hoeveel het zal kosten

Warner Bros. Discovery heeft meer details bekendgemaakt over de lancering van HBO Max in België. Deze nieuwe streamingdienst zal al vanaf 1 juli te bekijken zijn en komt met heel wat series, films én sport. De goedkoopste abonnementsformule is er al vanaf 5,99 euro per maand.

De lancering van HBO Max, of Max zoals de streamingdienst in de rest van de wereld heet, in ons land hangt al langer in de lucht, maar nu is het bijna zover. Warner Bros. Discovery heeft zojuist aangekondigd dat de officiële releasedatum van deze nieuwe streamingdienst gepland staat op maandag 1 juli.

De officieuze release staat zelfs al gepland voor 11 juni, want abonnees kunnen vanaf dan al 14 dagen gratis genieten van hun gekozen abonnement. In deze periode zullen bepaalde titels wel nog niet in het Nederlands beschikbaar zijn.

Abonnementsformules

Er zijn verschillende abonnementsformules beschikbaar in HBO Max.

  • Basic met reclame: Het goedkoopste abonnement is er al vanaf 5,99 euro per maand. Daarvoor kunnen gebruikers op 2 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD-resolutie. Bij deze abonnementsformule zijn advertenties inbegrepen.
  • Standaard: Als je geen reclame wil, kies je voor deze formule aan 9,99 euro per maand. Ook hier kan je op 2 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD-resolutie. Daarnaast kan je ook content downloaden om offline te bekijken.
  • Premium: Voor 13,99 euro per maand kan je zelfs op 4 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD- of 4K-resolutie en met Dolby Atmos-geluid. Hierbij kan je ook content offline downloaden.

Daarnaast kan je ook nog kiezen op voor 5 euro extra per maand Sport Add-On te nemen. Dat geeft je toegang tot Eurosport 1 en Eurosport 2 en heel wat andere topsportevenementen, waaronder Grand Slam-tennis, de Olympische Spelen 2024 en belangrijke wielerwedstrijden.

Meer
Lees meer...