‘Heart of Stone’: Prestigieuze Netflixfilm krijgt ultieme trailer rond hoofdrolspeelster Gal Gadot

Netflix laat morgen, vrijdag 11 augustus, opnieuw een blockbuster op de wereld los. Heart of Stone is een spionagethriller vol actie met een indrukwekkende cast. De hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor Gal Gadot en Jamie Dornan. Die eerste is nu het focuspunt in een ultieme trailer die de streamingdienst zojuist deelde.

De plannen voor Heart of Stone dateren al voor eind 2020. Een maand later wist Netflix de rechten voor de film te verwerven en werd ook duidelijk dat de streamingdienst hoopt om een volledige franchise errond uit te bouwen. Heart of Stone is dan ook van de hand van de producers achter Mission: Impossible.

Al snel trok Netflix met Gal Gadot (Wonder Woman) en Jamie Dornan (Fifty Shades) twee grote namen aan als hoofdrolspelers. Verder zijn ook onder andere Alia Bhatt (RRR), Sophie Okonedo (Hotel Rwanda), Matthias Schweighöfer (Oppenheimer), Jing Lusi (Crazy Rich Asians), Paul Ready (Motherland), Jon Kortajarena (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) en Archie Madekwe (Midsommar) te zien. De regisseur van Heart of Stone is Tom Harper (Peaky Blinders, The Aeronauts).

Rachel Stone

In Heart of Stone volgen we Rachel Stone (Gal Gadot), die werkt als computertechnicus terwijl ze eigenlijk een undercoveragent is voor Charter, een wereldwijd spionagenetwerk dat extreem geheim is. Zij moet in actie treden wanneer MI6 te maken krijgt met een mysterieuze hacker (Matthias Schweighöfer). Die is op zoek naar de geheime MacGuffin, die gekend staat als ‘Heart’ en cruciaal is voor de werking van Charter. Stone zal al haar kunnen moeten bovenhalen om te vermijden dat Heart en dus Charter in handen valt van de vijand.

Bekijk hier de nieuwe beelden van Gal Gadot in Heart of Stone:

(Her)bekijk hier de trailer van Heart of Stone:

Heart of Stone is vanaf vrijdag 11 augustus te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Check dan onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...