Jamie Dornan en Gal Gadot zijn binnenkort samen te zien in de Netflixfilm ‘Heart Of Stone’

In de strijd om abonnees probeert Netflix uit te pakken met alsmaar grotere films en bekendere namen. De streamingdienst zal dit jaar maar liefst 85 nieuwe films releasen, wat goed is voor minstens een film per week. Daar komt volgend jaar nog een opvallende titel bij, want acteurs Jamie Dornan en Gal Gadot zullen samen te zien zijn in Heart Of Stone, een nieuwe spionagethriller.

Het stopt maar niet voor Netflix, want de streamingdienst blijft nieuwe projecten aankondigen. Nadat ze een video deelden met beelden uit de 85 (!) nieuwe films die ze in 2022 zullen vrijgeven, is nu ook bekend gemaakt dat het ook al plannen heeft voor de komende jaren. Bij die plannen hoort ook een nieuwe spionagethriller, namelijk Heart Of Stone. Daarvoor zijn nu Jamie Dornan en Gal Gadot gecast.

Heart of Stone

Zowel Jamie Dornan als Gal Gadot horen bij een groepje van Hollywoodsterren die heel geliefd zijn bij film- en televisiemakers. Dornan was laatst te zien in de film Belfast van Kenneth Branagh en is natuurlijk ook bekend als Christian Grey in de Fifty Shades of Grey-films. Gadot is natuurlijk Wonder Woman in de gelijknamige DC-films, maar speelde ook al mee in onder andere Fast & Furious en recent nog in de Netflixfilm Red Notice, naast Dwayne Johnson en Ryan Reynolds.

Voor Heart Of Stone zullen de twee dus voor het eerst naast elkaar op de set staan, en dat is iets waar wij alleszins al naar uitkijken. Over het verhaal is nog niet veel bekend, maar wat we wel weten is dat het een “internationale spionagethriller” is. De film zal geregisseerd worden door Tom Harper, die eerder ook al een aantal afleveringen van Peaky Blinders voor zijn rekening nam. Greg Rucka (The Old Guard) en Allison Schroeder (Hidden Figures) schrijven het script. Wanneer de film precies zal uitkomen, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...