Gerucht: Dwayne ‘The Rock’ Johnson gecast in verfilming van ‘Call Of Duty’

Het ziet ernaar uit dat Dwayne Johnson binnenkort te zien zal zijn in een film rond de populaire game Call of Duty. De acteur teasede eerder al zelf dat hij te zien zou zijn in een gameverfilming en nu is daarover dus meer informatie uitgelekt.

“Ik kan je niet vertellen om welke game het gaat, maar dit jaar komen we met een aankondiging”, zei Dwayne Johnson recent in een interview met Mens’s Journal. Daarin sprak hij over zijn voorbereidingen voor de aankomende superheldenfilm Black Adam, maar dus ook over verdere toekomstplannen.

“We gaan een van de grootste en meest badass-games naar het grote scherm brengen, een game dat ik al jaren speel. Ik ben erg enthousiast om het voor de fans te verfilmen. Natuurlijk willen we het goed doen voor alle gamers, maar eigenlijk gaan we gewoon een geweldige film maken.”

Fortnite of Call of Duty?

Kort na die mysterieuze aankondiging werd volop gespeculeerd over welke game het zou gaan. De meeste mensen dachten hierbij aan Fortnite omdat The Rock in dat spel al te zien is als personage om mee te spelen. De website Giant Freaking Robot meent nu echter van insiders vernomen te hebben dat het gaat om een verfilming van Call of Duty. Volgens hen gaat het wel nog maar om verkennende gesprekken en is er nog geen concrete deal gesloten.

Het is niet de eerste keer dat er sprake is van een film rond de franchise Call of Duty. Plannen daarover dateren al van 2015, maar werden tot nu toe nooit concreet. Nu Microsoft recent Activision Blizzard, de studio achter Call of Duty, heeft gekocht, zouden die plannen echter van onder het stof gehaald kunnen worden.

Meer
Lees meer...