‘Heartstopper’ lost nieuwe teaser voor seizoen 3 met Tara en Darcy

Binnenkort verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. De streamingdienst lost nu al enkele weken met enige regelmaat nieuwe teasers voor het seizoen. In de nieuwste teaser zoomen we in op Darcy (Kizzy Edgell) en Tara (Corinna Brown).

Fans zitten al lang af te tellen, maar over iets meer dan twee weken is het eindelijk zover. Vanaf donderdag 3 oktober kan je namelijk kijken naar het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. In de nieuwste teaser voor dat seizoen krijgen we een serieus gesprek te zien tussen Darcy (Kizzy Edgell) en Tara (Corinna Brown).

Heartstopper seizoen 3

In de officiële podcast van Heartstopper vertelden de verschillende acteurs uit de reeks al dat het derde seizoen volwassener zal worden. De personages worden ouder en krijgen met nieuwe problemen te maken. Zo komt ook de relatie van Darcy en Tara onder druk te staan.

In de nieuwste teaser voor het derde seizoen krijgen we namelijk een serieus gesprek te zien tussen de twee. Daarbij stelt Tara voor dat Darcy bij haar oma gaat wonen omdat die daar meer ruimte zal krijgen. “Ik heb niet meer ruimte nodig”, reageert Darcy in shock. “Ik woon samen met mijn droomvriendin.” Tara stelt Darcy vervolgens gerust. “Ik hou van je, zo zo veel. En ik ben graag bij je. Ik hou ervan om samen met jou wakker te worden en elke dag met jou door te brengen. Maar ik denk dat we wat meer tijd voor onszelf nodig hebben.” Hoe Darcy hierop reageert, krijgen we voorlopig nog niet te zien.

Het derde seizoen van Heartstopper is vanaf donderdag 3 oktober te vinden op Netflix.

Bekijk de nieuwe teaser hier:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...