‘Heartstopper’ krijgt eigen podcast in de aanloop naar seizoen 3

Netflix heeft een podcast aangekondigd over Heartstopper. De eerste aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast verschijnt op maandag 2 september, waarna er elke maandag van september een nieuwe aflevering volgt. Daardoor kan je je dus perfect voorbereiden op de komst van het derde seizoen van de reeks in oktober.

Binnen iets minder dan twee maanden verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Om de fans van de reeks warm te maken, kan je vanaf september luisteren en kijken naar de nieuwe podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast. Daarin zal de cast, samen met host Tia Kofi, al vooruitblikken op wat we mogen verwachten in seizoen 3.

Heartstopper: The Official Netflix Podcast

Netflix pakt vanaf maandag 2 september uit met een gloednieuwe podcast. Die zal volledig in het teken staan van het derde seizoen van Heartstopper. De podcast kreeg de zeer toepasselijke naam Heartstopper: The Official Netflix Podcast en wordt gepresenteerd door dragqueen Tia Kofi. Zij zal elke week enkele castleden van de reeks interviewen. Daarbij zullen ze al een voorsmaakje geven over wat we mogen verwachten van het derde seizoen, maar we zullen ook het een en ander te weten komen van wat er gebeurde achter de schermen van het nieuwe seizoen. In de teaser krijgen we daar al een voorsmaakje van te zien.

Elke maandag van september zal er een nieuwe aflevering verschijnen op YouTube en de gekende podcastplatforms. Daardoor zal je helemaal voorbereid naar het nieuwe seizoen van Heartstopper kunnen kijken dat vanaf donderdag 3 oktober te vinden is op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser voor de podcast:

De podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast is vanaf maandag 2 september te bekijken op Netflix en te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform.

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...