‘Heartstopper’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Het is eindelijk zover. Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Heartstopper. Het tweede seizoen verscheen ondertussen al meer dan een jaar geleden, maar nu zijn er dus acht gloednieuwe afleveringen te vinden op de streamingdienst.

Het derde seizoen van Heartstopper is vanaf nu te vinden op Netflix. Daarin zullen we zien hoe het nog gaat met Charlie (Joe Locke), Nick (Kit Connor) en hun vrienden.

Heartstopper

Enkele weken geleden verscheen de officiële trailer. Daarin kregen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten. Het beloofde daarbij alvast geen makkelijk seizoen te worden voor de personages. We wisten al dat Charlie (Joe Locke) moeite heeft met zijn eetstoornis en die zal in het derde seizoen ook de kop opsteken. Nick (Kit Connor) probeert hem daarin bij te staan, maar dat is niet altijd even makkelijk.

In de verschillende afleveringen van de officiële podcast van Heartstopper kwamen we al te weten dat seks een belangrijke rol zal spelen in het derde seizoen. Daarvan krijgen we ook al de eerste beelden te zien. Zo zien we hoe Elle (Yasmin Finney) en Tao (Will Gao) een stap verder willen gaan in hun relatie, maar daarbij steekt de genderdysforie van Elle de kop op. Ook Nick en Charlie lijken klaar te zijn voor deze stap.

Op het einde van de trailer kregen we ook Jonathan Bailey al kort te zien als Jack Maddox. Hij krijgt een gastrol in het derde seizoen.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...