Netflix deelt eerste beelden van Jonathan Bailey in ‘Heartstopper’ seizoen 3

Op het derde seizoen van Heartstopper is het nog wel even wachten. Toch is Netflix al druk bezig met reclame maken. Vandaag liet de streamingdienst namelijk officieel weten dat Bridgerton-acteur Jonathan Bailey wel degelijk een kleine rol zal hebben in het nieuwe seizoen. Daarnaast kondigde Netflix nog twee andere nieuwkomers aan.

Wat al langer bekend was, is nu ook officieel bevestigd. Netflix heeft namelijk de eerste beelden van acteur Jonathan Bailey als Jack Maddox in Heartstopper gedeeld. Enkele maanden geleden verscheen er al een foto van de acteur op de set van de populaire reeks, maar op bevestiging was het dus tot vandaag wachten.

Heartstopper

In het tweede seizoen kregen we te zien hoe de relatie van Joe en Nick steeds serieuzer wordt, maar ook onder druk komt te staan. Daarnaast krijgt Joe ook opnieuw te maken met moeilijkheden rond eten. De andere personages maken ook heel wat mee. Zo merken besties Elle (Yasmin Finney) en Tao (William Gao) dat ze eigenlijk meer voor elkaar voelen dan enkel vriendschap en zit Isaac (Tobie Donovan) met vragen over zijn eigen seksualiteit.

In het derde seizoen van Heartstopperdat al kort na de release van het eerste seizoen werd aangekondigd, zullen we de personages die we al kennen verder volgen, maar zullen we ook kennismaken met enkele nieuwe gezichten.

Nieuwe gezichten

De opnames van het derde seizoen zitten er ondertussen al een tijdje op, maar toch is het nog tot oktober wachten vooraleer de afleveringen ook op Netflix zullen verschijnen.

Om het wachten iets draaglijker te maken, heeft de streamingdienst alvast een tipje van de sluier gelost. Zo werd er net een eerste korte video gedeeld en werden er drie nieuwe castleden bekendgemaakt. Het gaat daarbij dus vooral om Jonathan Bailey als Jack Maddox, de celebrity crush van Charlie. Maar ook Hayley Atwell (Mission Impossible, Captain America) doet haar intrede als Nicks tante Diane. De rol van Charlie’s psycholoog Geoff is dan weer voor Eddie Marsan (Back to Black).

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...