‘Heartstopper’: Netflix hernieuwt serie voor twee extra seizoenen

Fantastisch nieuws voor de miljoenen fans van Heartstopper. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er minstens twee extra seizoenen komen van de razend populaire serie. “We kunnen niet wachten om het verhaal voort te zetten”, zei schrijfster en scenariste Alice Oseman.

Toen Netflix begin maart bekendmaakte de bekende comic Heartstopper te zullen herwerken tot een serie, waren heel wat fans door het dolle heen. De reeks zorgde één dag na zijn release dan ook meteen voor een hype en werd al snel de best bekeken serie op Netflix. Ook de soundtrack van Heartstopper, met enkele bekende LGBTQ+-anthems bleek meteen een hit.

LGBTQ+

Het viel dan ook te verwachten dat Netflix Heartstopper zou hernieuwen voor een extra seizoen. Dat nieuws is nu ook officieel gemaakt door de streamingdienst, die zojuist aankondigde dat het minstens twee nieuwe seizoenen zal maken. “We waren dolblij met de massale reacties op Heartstopper en kunnen niet wachten om het verhaal met nog twee seizoenen voort te zetten”, schrijft Oseman op Tudum, de officiële nieuwssite van Netflix.

“We hebben zoveel liefde gestoken in het maken van Heartstopper. Het is dan ook een droom om met ons team nog twee seizoenen te mogen maken”, voegt executive producer Patrick Walters toe. “Ik ben Alice Oseman voor altijd dankbaar om ons dit prachtige, unieke verhaal te geven voor de volgende generatie LGBTQ+-mensen. Stay tuned!”

Wat mogen we verwachten van seizoen 2 en 3 van Heartstopper?

Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke) en al hun vrienden keren uiteraard terug in deze nieuwe seizoenen van Heartstopper. Op meer details over de inhoud van seizoen 2 en 3 is het echter nog wachten. Als Netflix de inhoud van de comics volgt, mogen we ons alleszins verwachten aan meer Sarah Nelson (Olivia Colman) en een romance tussen Elle (Yasmin Finney) en Tao (William Gao).

Zoek je in tussentijd nog iets om te kijken? Dan is hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...