Netflix deelt bloopers van ‘Heartstopper’

Heartstopper is immens populair. De reeks kwam eind vorige maand op Netflix en groeide al snel uit tot een van de meest geliefde coming-of-age-series van dit moment. Daar probeert de streamingdienst natuurlijk zo goed mogelijk op in te spelen. Om die reden deelde Netflix gisteren de bloopers uit de reeks.

De nieuwe Netflixreeks Heartstopper is in korte tijd enorm populair geworden. De reeks is een adaptatie van de gelijknamige comics van auteur Alice Osman en bevat heel wat LGBTQ+-thema’s. Om die reden is de reeks uitgegroeid tot een hit op onder andere TikTok. Ook de volgersaantallen van de acteurs gaan in no time de hoogte in. De perfecte reden voor Netflix om op die hype in te spelen dus. Gisteren deelde de streamingdienst al een aantal bloopers.

Heartstopper

De reeks gaat over muzieknerd Charlie Spring (Joe Locke) en rugbyspeler Nick Nelson (Kit Connor). De twee worden, tegen alle verwachtingen van hun vrienden in, verliefd op elkaar. Daarna volgt er een verhaal over worstelen met jezelf, je seksualiteit en die van anderen. In tegenstelling tot series als Sex Education en Euphoria bevat deze reeks geen expliciete scènes. De focus op gevoelens en belangrijke gesprekken zorgt er ook voor dat de serie zo goed scoort.

In Heartstopper komen nog heel wat andere LGBTQ+-thema’s aan bod. Zo is Elle Argent (Yasmin Finney) een transgender meisje en zijn Tara Jones (Corinna Brown) en Darcy Olsson (Kizzy Edgell) een lesbisch koppel. Ook zou Charlie’s vriend Isaac (Tobie Donovan) aseksueel zijn. Dat kwam nog niet aan bod in de reeks, maar is wel bevestigd door schrijfster Alice Osman.

Bloopers

Omdat de reeks zo’n groot succes is, besloot Netflix dus om alvast de bloopers op de wereld los te laten. Die tonen een geloofwaardig beeld van hoe een nog redelijk onervaren cast zich gedroeg op de set. Het mooiste moment is misschien wel de blooper met actrice Olivia Colman. Zij speelt de mama van Nick. In een van de belangrijkste scènes kon de actrice haar tekst niet onthouden omdat ze zo geëmotioneerd was door de acteerprestatie van haar fictieve zoon (Kit Connor).

Bekijk de video hier:

Alles al gezien? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...