‘Heartstopper’-fans herkennen acteur Kit Connor als kindacteur in bekende film en delen volop beelden

Heartstopper kwam twee weken geleden uit op Netflix. De reeks is al snel uitgegroeid tot een groot succes, waardoor ook de vorige projecten van de acteurs terug extra aandacht krijgen. Het grootste deel van de jonge cast heeft nog geen eerdere ervaring, maar dat is buiten acteur Kit Connor, die Nick speelt, gerekend. Hij was als 15-jarige al te zien in de film Rocketman.

Het gaat hard voor de cast van de nieuwe Netflixreeks Heartstopper. In twee weken tijd zijn de acteurs uitgegroeid van nobele onbekenden tot grote voorbeelden voor een jongere generatie. Eén van die acteurs is de 18-jarige Kit Connor. Hij speelt de rol van Nick, en had als een van de enigen in de cast al wat ervaring binnen het wereldje. Door de populariteit van de serie delen fans nu massaal scènes uit zijn vorige projecten.

Succes

Twee weken geleden kwam de Britse coming-of-age-reeks Heartstopper op Netflix. De serie is gebaseerd op de gelijknamige comics van auteur Alice Osman. In het begin waren die comics enkel te lezen op het platform Tumblr, maar later kwamen ze ook op de markt in drukvorm. En dat leek een goede zet, want de reeks groeide uit tot een gigantisch succes bij jongeren. Dat succes werd dus opgepikt door Netflix, die er nu een populaire serie van maakte.

En dat de reeks populair is, daar valt niet aan te twijfelen. Heartstopper is alomtegenwoordig op TikTok en ook in de Netflixlijsten scoort het goed. Dat is aanpassen voor de jonge cast, die er in een mum van tijd gigantisch veel fans en volgers op sociale media bij kregen. En al die fans zorgen er natuurlijk ook voor dat de vorige projecten van de acteurs terug in de spotlights komen.

Rocketman

De meest opvallende is zonder twijfel een van de rollen die acteur Kit Connor (Nick Nelson) in het verleden speelde. In de Elton John-biopic nam Connor namelijk de rol van jonge Reggie Dwight, de echte naam van Elton John, voor zijn rekening. Hij was dus te zien in het eerste kwartier, waarna zijn rol werd overgenomen door Taron Egerton. In dat kwartier zong hij wel het lied Saturday Night’s Alright For Fighting. En dat is iets waar Heartstopper-fans nu volop van genieten op sociale media. 

Bekijk hier een aantal tweets:

Heartstopper al volledig uitgekeken? Neem dan een kijkje in onze lijst van 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...