‘Heartstopper’ seizoen 2 staat nu online

Het is eindelijk zover. Na meer dan een jaar wachten staat het tweede seizoen van Heartstopper eindelijk online. Daarin krijgen we te zien hoe het Nick en Charlie nog vergaat, maar zien we ook bij de andere personages heel wat nieuwigheden te zien.

Een jaar geleden verscheen Heartstopper op Netflix en won het meteen de harten van een groot aantal kijkers. Ondertussen heeft de reeks ook een hoge status binnen de LGBTQ+-gemeenschap. Zo waren de castleden ook te vinden op de Londen Pride afgelopen maand.

Een vervolg op het succes van het eerste seizoen kon niet uitblijven en enkele maanden na de eerste release maakte Netflix meteen bekend dat er nog een tweede en zelfs derde seizoen zou komen. Dat tweede seizoen is er nu ook eindelijk en volgt de vriendengroep onder andere op trip naar Parijs.

Heartstopper seizoen 2

In het tweede seizoen zal de vriendengroep op schoolreis naar Parijs trekken én zullen Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke) proberen om hun relatie meer vorm te geven. In de nieuwe trailer die Netflix zonet deelde zien we dat de twee alvast bij hun vrienden openlijk een koppel zijn. Maar dat is op school nog niet het geval. Nick worstelt namelijk met zijn coming-out en is bang dat zijn rugbyteam hem niet langer zal accepteren.

Dat maakt het er voor de twee niet makkelijker op, zeker niet wanneer ook Ben (Sebastian Croft) zich gaat moeien en ook Nicks broer David (Jack Barton) opduikt. Naast die verhaallijn zien we ook het verhaal van de andere personages openbloeien. Zo blijven we met de will they/won’t they vraag zitten bij Elle (Yasmin Finney) en Tao (William Gao), lijkt ook Isaac (Tobie Donovan) iemand te leren kennen en zien we ook enkele relatieproblemen tussen Tara (Corinna Brown) en Darcy (Kizzy Edgell).

Maar ook bij de leerkrachten lijkt er liefde in het spel, want daar lijken Mr. Farouk (Nima Taleghani) en Mr. Ajayi (Fisayo Akinade) het ook zeer goed met elkaar te vinden tijdens de trip naar Parijs.

(Her)bekijk de trailer van Heartstopper seizoen 2:

Heartstopper seizoen 2 is vanaf nu te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...