‘Heartstopper’: Dit zijn de nieuwe personages in het tweede seizoen

Binnen enkele weken, op 3 augustus, is het eindelijk zover. Dan kunnen we het tweede seizoen van Heartstopper op Netflix verwachten. Zoals het voorgaande seizoen is dat verhaal gebaseerd op de gelijknamige comics van auteur Alice Oseman. Maar aangezien er daar heel wat nieuwe personages in verschijnen, zal dat ook in het tweede seizoen van de reeks het geval zijn. Wij zetten er alvast enkele op een rijtje.

Een jaar geleden verscheen Heartstopper op Netflix en won het meteen de harten van een groot aantal kijkers. Een vervolg kon dus niet uitblijven en even later kondigde de streamingdienst dan ook aan dat er een tweede en derde seizoen zou komen. Dat tweede seizoen komt er nu eindelijk ook aan.

Seizoen 2

In het tweede seizoen zal de vriendengroep op schoolreis naar Parijs trekken én zullen Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke) proberen om hun relatie meer vorm te geven. Maar tijdens het nieuwe seizoen krijgen we ook heel wat nieuwe gezichten te zien. Zo doet Nicks broer David (Jack Barton) zijn intrede en lijkt die niet meteen te begrijpen waarom zijn broer, de rugbyster van de school, een vriendje heeft. Ook zijn vader (Thibault de Montalembert) zal opduiken.

Daarnaast wordt ook de vriendengroep op de jongens- en meisjesschool uitgebreid. Op de Truham School zien we zo James McEwan (Bradley Riches) een grotere rol krijgen en doet ook Mr. Farouk (Nima Taleghani) zijn intrede. Die laatste zal een belangrijke verhaallijn naast Mr. Ajayi (Fisayo Akinade) krijgen tijdens de schoolreis in Parijs.

Op de andere school is er dan weer de komst van Naomi (Bel Priestley) en Felix (Ash Self), nieuwe vrienden van Elle. Daarnaast is ook Sahar (Leila Khan) eindelijk in de reeks te zien. Zij is in het tweede boek van Oseman een belangrijk nevenpersonage.

Bekijk de teaser van Heartstopper hier:

Heartstopper seizoen 2 verschijnt op 3 augustus op Netflix.

Meer
Lees meer...