Netflix deelt eerste beelden ‘Heartstopper’ seizoen 2

Het tweede seizoen van Heartstopper verschijnt deze zomer op Netflix. Om het wachten nu al wat draaglijker te maken, deelde de streamingdienst zonet de eerste beelden. Daarop is te zien dat Nick, Charlie en de rest van de groep zich alvast opmaken voor een citytrip naar Parijs.

Een jaar geleden verscheen Heartstopper op Netflix en won het meteen de harten van een groot aantal kijkers. Een vervolg kon dus niet uitblijven en even later kondigde de streamingdienst dan ook aan dat er een tweede en derde seizoen zou komen. Dat tweede seizoen komt er nu eindelijk ook aan. Op 3 augustus zien we hoe het de groep vergaat én hoe Nick iets verontrustends ontdekt over Charlie.

Heartstopper

In Heartstopper zien we het verhaal van Nick en Charlie. Charlie (Joe Locke) is een jongen van 15 die op een Britse jongensschool zit. Hij is al een tijdje uit de kast, maar dat maakt het voor hem niet zo makkelijk op school. Op een dag komt hij in de klas te zitten met Nick (Kit Connor). Nick is een jaar ouder dan hem en de ster van de rugbyploeg. De twee komen goed overeen en beginnen meer en meer met elkaar op te trekken.

Doorheen het seizoen komen de twee dan ook samen, iets wat niet iedereen op de school verwacht. Dat zorgt voor spanningen, maar ook voor veel hartverwarmende momenten en verhalen. Denk maar aan de scène tussen Nick en zijn moeder (Olivia Colman) op het einde van het seizoen.

Seizoen 2

In het tweede seizoen zullen we te zien krijgen hoe Nick en Charlie openlijk een koppel zijn en hoe ze samen met hun vriendengroep hun plek op de wereld zoeken. Daarnaast weten we ook al dat er een schoolreis naar Parijs op de planning staat én dat we Nicks broer te zien krijgen. Die laatste lijkt niet echt te begrijpen hoe zijn broer een vriendje heeft terwijl hij dé rugbyster van de school is.

Op de eerste beelden die Netflix zonet deelde, zien we alvast de belangrijkste personages terugkeren. Zo verdiepen Nick en Charlie zich in een boek over Parijs, zien we Tara en Darcy in de stad zelf, gaan Tao en Elle op date én zien we ook fan favorite Isaac terug.

Bekijk de eerste foto’s hier:

Het tweede seizoen van Heartstopper is vanaf 3 augustus te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...