‘Heartstopper’ op Netflix krijgt officiële trailer

Hoewel velen onder jullie er waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben, denken wij dat Heartstopper wel eens de volgende verrassing van Netflix zou kunnen worden. De reeks komt op 22 april 2022 uit op de streamingdienst en vertelt het verhaal van Nick en Charlie. De twee leren elkaar kennen op school en worden verliefd. Maar net zoals in alle andere series, gaat dat soms gepaard met heel wat moeilijkheden. Netflix dropte zojuist de officiële trailer.

Vanaf 22 april 2022 kan je op Netflix genieten van Heartstopper. Die nieuwe serie is gebaseerd op een reeks comics van schrijfster Alice Osman. Vooral op TikTok konden die comics al op heel wat aandacht rekenen, maar door de komst van de Netflixreeks zal die populariteit zonder twijfel alleen nog maar toenemen. De streamingdienst deelde alvast de eerste trailer, waarin we al een eerste idee krijgen van hoe het er zal uitzien.

Heartstopper

Aan het begin van de comics volgen we vooral Charlie. Hij is een jongen van 16 die al een tijdje weet dat hij op jongens valt. Na een gebeurtenis weet ook zijn hele school het, waardoor hij vaak het doelwit van pesterijen of foute opmerkingen wordt. Maar daar trekt Charlie zich maar weinig van aan. Op een dag ontmoet hij Nick, waarmee hij een schooltaak moet maken. De twee kunnen het al snel heel goed vinden, maar dat is tot groot ongenoegen van Nicks vrienden.

Nick is namelijk lid van het rugbyteam op de school. Daardoor is hij populair en vinden zijn vrienden niet dat hij met Charlie moet rondhangen. Maar daar trekt Nick zich dan weer niks van aan, waarna hij met Charlie blijft optrekken. De twee groeien dichter naar elkaar toe, waarna vooral Nick begint te twijfelen aan zijn geaardheid. Ondertussen dealt Charlie ook nog met heel wat persoonlijke problemen. Hij heeft namelijk een eetstoornis, die op bepaalde momenten sneller en heviger komt optreden.

Heartstopper is een puur verhaal, waar heel wat jongeren zichzelf in kunnen herkennen. Wij hopen alvast dat Netflix de comics eer aandoet met de nieuwe serie.

Bekijk de trailer hier:

Kan je niet wachten? Kijk ondertussen eens in onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...