‘Heartstopper’ seizoen 2 komt deze zomer naar Netflix

Het is eindelijk zover. Na lang wachten heeft het tweede seizoen van Heartstopper eindelijk een releasedatum gekregen. Toch zal het nog even wachten worden voor de fans, want de nieuwe afleveringen komen pas op 3 augustus online. Dat heeft Netflix zonet bekendgemaakt.

De opnames van het tweede seizoen van Heartstopper zitten er ondertussen al enkele maanden op, maar toch is het nog een tijdje wachten op de release. Vandaag maakte Netflix namelijk bekend dat het tweede seizoen pas in augustus op de streamingdienst zal verschijnen. Dat er daarna ook nog een derde seizoen zal volgen, is al een tijdje bekend.

Heartstopper

In Heartstopper zien we het verhaal van Nick en Charlie. Charlie (Joe Locke) is een jongen van 15 die op een Britse jongensschool zit. Hij is al een tijdje uit de kast, maar dat maakt het voor hem niet zo makkelijk op school. Op een dag komt hij in de klas te zitten met Nick (Kit Connor). Nick is een jaar ouder dan hem en de ster van de rugbyploeg. De twee komen goed overeen en beginnen meer en meer met elkaar op te trekken.

Nog voor de serie Heartstopper op Netflix kwam was er al heel wat aandacht voor. Dat komt door het feit dat de serie gebaseerd is op een bestaande reeks comics van auteur Alice Osman. Maar na de release van de reeks ging de bal pas echt aan het rollen.

Seizoen 2

De reeks werd in een mum van tijd immens populair. Daardoor kon een tweede seizoen dan ook niet achterblijven. Ondertussen zijn we al een jaar na de release van het eerste seizoen, waardoor veel fans verwachtten dat het tweede bijna zou verschijnen. Maar daar zullen ze nu toch nog even op moeten wachten. De release staat namelijk pas gepland voor 3 augustus.

In dat tweede seizoen zullen we te zien krijgen hoe Nick en Charlie openlijk een koppel zijn en hoe ze samen met hun vriendengroep hun plek op de wereld zoeken. Daarnaast weten we ook al dat er een schoolreis naar Parijs op de planning staat én dat we Nicks broer te zien krijgen. Die laatste lijkt niet echt te begrijpen hoe zijn broer een vriendje heeft terwijl hij dé rugbyster van de school is.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...