Opnames ‘Heartstopper’ seizoen 2 zijn afgerond

We komen alsmaar dichter bij een nieuw seizoen van Heartstopper. De opnames van het tweede seizoen zitten er namelijk al op. Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix zullen verschijnen, is nog niet bekend. Maar als alles goed gaat, krijgen we die in de lente van 2023 te zien.

Terwijl Netflix er een gewoonte van lijkt te maken om heel wat populaire series af te voeren, krijgt Heartstopper toch nog al het vertrouwen. Eerder dit jaar kondigde de streamingdienst al aan dat de reeks een tweede en derde seizoen zou krijgen, en de opnames voor dat tweede seizoen lijken nu ook afgerond.

Heartstopper

In Heartstopper zien we het verhaal van Nick en Charlie. Charlie (Joe Locke) is een jongen van 15 die op een Britse jongensschool zit. Hij is al een tijdje uit de kast, maar dat maakt het voor hem niet zo makkelijk op school. Op een dag komt hij in de klas te zitten met Nick (Kit Connor). Nick is een jaar ouder dan hem en de ster van de rugbyploeg. De twee komen goed overeen en beginnen meer en meer met elkaar op te trekken.

Nog voor de serie Heartstopper op Netflix kwam was er al heel wat aandacht voor. Dat komt door het feit dat de serie gebaseerd is op een bestaande reeks comics van auteur Alice Osman. Maar na de release van de reeks ging de bal pas echt aan het rollen. Fans gingen op sociale media volledig los en postten meteen fanvideo’s en bedankingen.

Tweede seizoen

Kort na de release maakte Netflix dan ook meteen bekend dat er een tweede en derde seizoen zou komen. De opnames voor het tweede seizoen begonnen in september en zijn nu dus al afgerond. In dat nieuwe seizoen zullen we drie nieuwe personages te zien krijgen én trekt de groep op schooltrip naar Parijs, waar ook gefilmd werd.

Wat er voor de rest zal gebeuren in het tweede seizoen, valt af te wachten. Al zijn er wel enkele dingen die we kunnen verwachten als we naar de comics kijken. Zo zal Nick het nog steeds moeilijk hebben met eerlijk zijn over zijn geaardheid tegen zijn vader en neemt ook de angst bij Charlie toe.

Wanneer het nieuwe seizoen precies zal verschijnen, is niet bekend. Al zou Netflix opnieuw mikken op een releasedatum in april.

(Her)bekijk hier de trailer van Heartstopper:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...