Netflix deelt leuk extraatje voor fans van ‘Heartstopper’

Het is ondertussen al een half jaar geleden dat de serie Heartstopper uitkwam op Netflix. De serie werd in geen tijd immens populair en won de harten van heel wat kijkers. Op dit moment wordt het tweede seizoen opgenomen, en om dat te vieren deelde schrijfster en scenariste Alice Oseman een leuk extraatje uit het eerste seizoen.

In april dit jaar kwam Heartstopper op Netflix. Het LGBTQ+-verhaal won in geen tijd de harten van de kijkers en is op dit moment dan ook een van de populairste series op de streamingdienst. Het is dan ook geen verrassing dat Netflix na enkele weken de komst van een tweede en derde seizoen al aankondigde. Omdat het succes zo groot is en iedereen nu al vol verwachting uitkijkt naar nieuwe afleveringen, deelde schrijfster Alice Oseman een stukje uit het scenario dat niet in de serie te zien was.

Heartstopper

In Heartstopper zien we het verhaal van Nick en Charlie. Charlie (Joe Locke) is een jongen van 15 die op een Britse jongensschool zit. Hij is al een tijdje uit de kast, maar dat maakt het hem niet zo makkelijk op school. Op een dag komt hij in de klas te zitten met Nick (Kit Connor). Nick is een jaar ouder dan hem en de ster van de rugbyploeg. De twee komen goed overeen en beginnen meer en meer met elkaar rond te hangen.

Dat betekent natuurlijk ook dat de twee elkaar berichtjes beginnen te sturen. En dat is waar Alice Oseman nu een leuk extraatje over deelde. Oseman is de bedenker van het verhaal en maakte de Heartstopper-comics. Nu schrijft ze ook de scenario’s voor de Netflixserie. Zij deelde gisteren een stukje uit de chatgeschiedenis van Nick en Charlie.

Chatgeschiedenis

Zoals dat gaat op middelbare scholen, is er natuurlijk een chatgeschiedenis tussen de verschillende personages. Doorheen het eerste seizoen van Heartstopper zien we hoe Nick en Charlie elkaar vaak berichtjes lijken te sturen via Instagram. Daarin is ook te zien hoe hun relatie verandert van vrienden naar meer.

Maar toch krijgen we in de serie niet alles te lezen. Zo is in een bepaalde aflevering te zien hoe Charlie een berichtje stuurt naar Nick, maar is ook te zien dat daar een volledig gesprek aan voorafgaat. En al sinds de release van de reeks zijn fans benieuwd naar wat daarin gezegd werd. Dat kleine gesprek heeft Netflix nu gedeeld via Twitter.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...