‘Heartstopper’ maakt drie nieuwe castleden voor seizoen 2 bekend

Na het succes van het eerste seizoen van Heartstopper werkt Netflix volop aan het vervolg. In seizoen 2 zullen we alvast kennismaken met enkele nieuwe gezichten. Zo deelde de streamingdienst zojuist drie castleden die hun intrede zullen doen.

De serie Heartstopper is namelijk gebaseerd op een reeks graphic novels van auteur Alice Osman. Zij bracht die comics uit op het internet en in boekvorm, waarna Netflix er een serie over maakte. Die reeks is nu zo populair dat de streamingdienst al snel besliste om nog twee seizoenen te bestellen.

Anderhalve maand geleden kondigde Netflix aan dat de opnames voor het tweede seizoen van Heartstopper begonnen zijn. Dat deed het met een video waarin alle acteurs uit het vorige seizoen te zien waren. Naast de reeds bekende cast voegde Netflix toen ook al heel wat nieuwe namen toe. De belangrijkste daarbij was Jack Barton (The Letter for the King) die de rol van Nicks broer David zal spelen. Daarnaast zullen ook nieuwe talenten Nima Taleghani en Leila Khan hun intrede maken als leraar Farouk en studente Sahar.

Stephane, Naomi en Felix

Maar er komen dus nog enkele nieuwe castleden bij. Dat maakte Netflix zelf bekend op sociale media. Het gaat om de ervaren Franse acteur Thibault De Montalembert (The King, All Quiet on the Western Front) die Stephane, de vader van Nick, zal spelen. Jongelingen Bel Priestley als Naomi en Ash Self als Felix worden ook aan de cast toegevoegd. Zij spelen twee nieuwe vrienden van Elle Argent, gespeeld door Yasmin Finney.

Meer
Lees meer...