Opnames ‘Heartstopper’ seizoen 3 zijn afgerond

Goed nieuws voor fans van de reeks Heartstopper op Netflix want we zijn een stapje dichter bij de release van het derde seizoen. Vandaag maakte Netflix namelijk bekend dat de opnames voor het derde seizoen van de reeks afgerond zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal Heartstopper dus volgend jaar terugkeren.

In augustus verscheen het tweede seizoen van Heartstopper op Netflix. De reeks vertelt het verhaal van Charlie (Joe Locke), een jongen die als enige jongen op school uit de kast was. Dit is allesbehalve makkelijk en Joe wordt gepest. Tot overmaat van ramp heeft hij een relatie met een jongen die zich lijkt te schamen voor zijn geaardheid én voor Joe. Maar op een dag ontmoet Joe Nick (Kit Connor) en hij zorgt voor een nieuwe, liefdevolle wind door het leven van Joe.

Heartstopper seizoen 3

In het tweede seizoen kregen we te zien hoe de relatie van Joe en Nick steeds serieuzer wordt, maar ook onder druk komt te staan. Daarnaast krijgt Joe ook opnieuw te maken met moeilijkheden rond eten. De andere personages maken ook heel wat mee. Zo merken besties Elle (Yasmin Finney) en Tao (William Gao) dat ze eigenlijk meer voor elkaar voelen dan enkel vriendschap en zit Isaac (Tobie Donovan) met vragen over zijn eigen seksualiteit.

In het derde seizoen van Heartstopper, dat al kort na de release van het eerste seizoen werd aangekondigd, zullen we de personages die we al kennen verder volgen, maar zullen we ook kennismaken met enkele nieuwe gezichten. Eén daarvan wordt Michael, gespeeld door Darragh Hand. In oktober kwamen we te weten dat de opnames voor het derde seizoen van Heartstopper van start waren gegaan en vandaag komt het nieuws dat die opnames erop zitten. Het nieuws werd bekendgemaakt met een foto van auteur Alice Oseman en de hoofdrolspelers Joe Locke en Kit Connor.

Bekijk hier de aankondiging van Netflix:

Het derde seizoen van Heartstopper zal waarschijnlijk in 2024 verschijnen. In afwachting op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...