‘Heartstopper: The Official Netflix Podcast’ met Kizzy Edgell (Darcy) en Corinna Brown (Tara) staat nu online

Netflix heeft de tweede aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast gelost. Het gaat om een podcast over de populaire Netflixreeks, waarin de acteurs uit de reeks over de vloer zullen komen. Na de eerste aflevering met hoofdrolspelers Joe Locke (Charlie) en Kit Conner (Nick), zijn deze keer Kizzy Edgell (Darcy) en Corinna Brown (Tara) op bezoek bij Tia Kofi.

Volgende maand verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Om de fans van de reeks warm te maken, kan je sinds vorige week luisteren en kijken naar de nieuwe podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast. Daarin zal de cast, samen met host Tia Kofi, al vooruitblikken op wat we mogen verwachten in seizoen 3.

Heartstopper: The Official Netflix Podcast

Vanaf vandaag kan je luisteren én kijken naar de tweede aflevering van de podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast. De podcast staatvolledig in het teken van het derde seizoen van Heartstopper en wordt gepresenteerd door dragqueen Tia Kofi. Zij interviewt elke week enkele castleden van de reeks. Daarbij zullen ze al een voorsmaakje geven over wat we mogen verwachten van het derde seizoen, maar we zullen ook het een en ander te weten komen van wat er gebeurde achter de schermen van het nieuwe seizoen.

Nadat we in de eerste aflevering hoofdrolspelers Joe Locke (Charlie) en Kit Connor (Nick) te zien kregen, is het nu de beurt aan een ander geliefd koppel van de reeks: Kizzy Edgell (Darcy) en Corinna Brown (Tara). Zij vertellen wat er staat te gebeuren met hun personages, waarbij het duidelijk een moeilijk, maar interessant seizoen wordt voor het koppel. Op het einde duiken ook Kit Connor en Joe Locke nog even op in de tweede aflevering.

Elke maandag van september zal er een nieuwe aflevering verschijnen op YouTube en de gekende podcastplatforms. Met deze podcast kan je je dus perfect voorbereiden op de release van het derde seizoen van Heartstopper dat vanaf donderdag 3 oktober te vinden zal zijn op Netflix.

Bekijk hier de tweede aflevering op YouTube:

Beluister de nieuwe aflevering hier op Spotify:

Elke maandag van september verschijnt een nieuwe aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast op YouTube en je favoriete podcastplatform.

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...