Heeft Kim Kardashian nu net de ultieme shade naar Caitlyn Jenner gegooid?

Heeft Kim Kardashian nu net de ultieme shade naar Caitlyn Jenner gegooid?

Als er één iemand een goed linkse kan uitdelen, is het wel Kim Kardashian. De bekendste van de clan is dan ook niet bang om haar mening te geven. Maar is deze laatste steek naar Caitlyn Jenner echt te diep onder de gordel? Gelukkig compenseert ze meteen met een uberschattige foto van haar jongste spruit, of de fans zouden het haar niet vergeven. 

Zonder veel omwegen: dit is de Insta van Kim Kardashian waar veel commotie rond ontstond

Tja, een fotootje van mama Jenner en haar ex-man Bruce, het zou niets uitzonderlijks mogen zijn, maar dit onschuldige familiekiekje is zeer waarschijnlijk niet hoe Caitlyn Jenner zichzelf ziet. Of hoe ze zich voelt. En dat weet mevrouw Kardashian-West natuurlijk als de beste. “TGIF” (Thank God It’s Friday), zette de realityster als commentaar. Slechte dag gehad of niet, het is dé ultieme shade.

Dat Kardashian en Jenner niet meer on speaking terms zijn, is duidelijk. Caitlyn Jenner bevestigde al aan enkele tabloids en magazines in November dat de twee elkaar in een jaar niet gesproken hadden. De overgang van Bruce naar Caitlyn heeft daar misschien iets mee te maken, maar de allesonthullende biografie die Jenner schreef, en waar dus ook veel over de Kardashians instond, zal niet geholpen hebben.

Deadnamen

Kim noemde Jenner dan ook “een leugenaar” en “geen goede persoon”, maar fans zien in deze foto toch wel een heel ander soort minachting. De vorige naam van een transgender persoon gebruiken, wordt in de Verenigde Staten echt als not done bekeken. Een foto van Jenner toen ze nog als man door het leven ging, is dan ook het visuele equivalent van deadnamen.

De foto, die ook meteen substantieel minder likes en véél meer commentaar kreeg dan andere foto’s op Kims Instagram, moest duidelijk gecompenseerd worden. Een volgende foto toont een teder momentje tussen Kardashians jongste dochter, Chicago en haar zoontje Saint. Toegegeven: ’t is een schatje. Daarmee bewijst Kardashian natuurlijk dat ze ook maar een mens is, die wat geniet van het moederschap. Chicago Kardashian kwam trouwens ter wereld via een draagmoeder.

Een érg cute foto om te compenseren voor de haat?

Maar met de twee foto’s samen is ook meteen één ding duidelijk: Caitlyn Jenner heeft de jongste aanwinst in de clan nog niet al te vaak gezien.

Gesponsorde artikelen