Heeft Merijn uit ‘Temptation Island’ na Lisa en Pommeline opnieuw de liefde gevonden?

Heeft Merijn uit ‘Temptation Island’ na Lisa en Pommeline opnieuw de liefde gevonden?

Het ziet ernaar uit dat Merijn uit ‘Temptation Island’ een nieuwe vriendin heeft. Zo’n twee maanden nadat hij en Pommeline een punt hebben gezet achter hun relatie zou Merijn samen zijn met de Nederlandse zangeres Karlyn.

De Nederlander Merijn Murk nam vorig jaar deel aan Temptation Island en ruilde daar zijn toenmalige vriendin Lisa in voor verleidster Pommeline. Iets meer dan een jaar later eindigde die relatie doordat Pommeline verliefd was geworden op haar werkgever Fabrizio, een van de verleiders van het huidige seizoen van Temptation Island.

Merijn haalde daarna een aantal keer zwaar uit naar zijn ex en haar nieuwe vriend, maar lijkt nu zelf opnieuw de liefde te hebben gevonden. Dat ontdekte de Nederlandse website Cosmopolitan aan de hand van zijn sociale media.

Hartjes posten op Instagram

De 25-jarige Merijn zou sinds kort iets hebben met de 21-jarige Karlijn Verhagen. De voormalige deelnemer van Temptation Island post opvallend vaak hartjes onder haar foto’s en zou vorige week op haar verjaardagsfeest aanwezig geweest zijn. Dat vermoedt Cosmopolitan toch omdat je op een van haar foto’s een arm ziet met een goudkleurig horloge, identiek aan het horloge van Merijn.

Populair als zangeres op YouTube

De knappe Nederlandse is beter bekend onder haar artiestennaam Karlyn waarmee ze het al van heel jonge leeftijd probeert te maken als zangeres. Ze was al in verschillende talentshows te zien. Zo deed ze in 2012 deed ze mee aan The Winner is …, in 2013 aan X-Factor en eind vorig jaar aan The Voice of Holland.

Karlyn raakte in die programma’s nooit heel ver maar maakte ondertussen wel naam op YouTube. Veel van haar video’s, vooral covers, zijn meer dan 100.000 keer bekeken en de populairste heeft zelfs meer dan 500.000 views.

Zowel Merijn als Karlijn hebben nog niet gereageerd op de berichten over hun eventuele prille relatie.

Bekijk hier de blind audition van Karlyn in The Voice of Holland:

Ook op Instagram heeft Karlyn veel volgers

Heeft Merijn na Lisa en Pommeline een nieuwe vriendin of is het toeval?

Gesponsorde artikelen