Heeft Niels Destadsbader een relatie met een ex-Miss België?

Heeft Niels Destadsbader een relatie met een ex-Miss België?

Niels Destadsbader zou een relatie hebben met ex-Miss België Justine De Jonckheere. Ze zouden de laatste tijd regelmatig gezien zijn. Beiden ontkennen het gerucht.

Niels Destadsbader is de laatste tijd regelmatig gezien met ex-Miss België Justine De Jonckheere. Volgens tijdschrift Tv Familie vragen veel mensen zich af of de twee een relatie hebben. “Ze gaan samen uit in Deerlijk en genieten echt wel van elkaars gezelschap”, zegt het blad.

“Geen koppel”

De twee ontkennen de geruchten echter. Justine De Jonckheere zegt aan Tv Familie: “Niels en ik zijn géén koppel. Als je al eens met iemand op stap gaat, wordt al rap gezegd: “Ah, die heeft een nieuw lief!” Mensen hebben zelfs al gedacht dat ik samen was met een jongen die eigenlijk mijn neef is. Wat een grap! En wat Niels betreft: je moet daar zeker niets meer dan vriendschap achter zoeken, hoor”

Kevin, de broer en manager van Niels, zegt ook aan het blad dat het niet klopt: “Niels en Justine kennen elkaar al een hele tijd als goeie collega’s. Net zoals toen hij met An Lemmens werd gezien, gaat ’t ook nu om een collegiaal en vriendschappelijk contact. Verder valt er niks te melden wat betreft Niels’ privéleven.”

Gesponsorde artikelen