Herinner jij je deze 20 dingen uit je kindertijd nog? 

W817, Diddl-mappen, de Ketnet-kroket, het lijkt zo lang geleden dat we die dingen nog gezien/gehoord/gevoeld/gedaan hebben. Dit artikel is een zware trip down memory lane!

1) Best food ever! #Lunchables

Als iemand weet waar ge dit nog kunt kopen, BEL ME,SCHRIJF ME, LAAT ME VLUG IETS WETEN!

2) “Komt gij straks op msn?”

Buzzers sturen als mensen na 2 minuten ni reageren, uzelf op “busy” zetten zodat het lijkt alsof ge het keidruk hebt, maar eigenlijk zijt ge maar met 1 iemand aan’t chatten, uw beste vriendinnen staan standaard in uwe nickname, gevolgd door 20 emoticons en afkortingen zoals “NWLY, HVJ, WJNMK, BFFE” ♥

3) “Neemt gij morgen uw Diddl-map mee?”

In de lagere school met een Diddl-map van 20 kg sleuren & in’t middelbaar zagen als ge 2 boeken moet meepakken ….

4) “Hebt gij Netlog?”

DAT IK DIT ZO HARD MIS. .. 🙁

5) LET THE BATTLE BEGIN! #Twister

Linkerhand op rood, rechtervoet op geel, rechterhand op blauw, linkervoet op groen!

6) BOP-IT

SPIN IT, TWIST IT, PULL IT, FLICK IT!

7) Dé KETNETKROKET!

“Komt onze kroket uit het sterretje, het bolletje of het DRIEHOEKJEEEEEEEEEE!!!!” “ik denk het sterretje” “je kan ook nog kiezen tussen het bolletje of het DRIEHOEKJEEEEEEEEEE!!!” “ik denk het driehoekje” TROMGEROFFEL SPANNEND! JA HET DRIEHOEKJE, JE HEBT GEWONNEN, PROFICIAT!

8) De begrafenis van Maggie in SPRING aka blèten voor 1.000!

De speech van Xavier en het nieuwe nummer van Evert, tranen!

9) De KETCHUPSONG!

Ase de he ha de he de hebba en de habbe en de boegie de bie OFSOIETS ONGEVEER

10) Eurosong for kids 2003!

Hye kids hier, Hye kids daar, we hebbe wel elk een ander lied of verhaal, maar vreemd genoeg verstaan w’elkaar…He doe maar mee ben je groot of ben je klein, je mag denken wat je denkt, je mag kiezen wat je kiest, je mag dromen van wel 1000 dromen, wees zeker van jezelf! een band gaat nooit stuk, al heb je een ongeluk, ik hou van skaten, van rappen en van meiden, ik doe mijn ding, ik ben gewoon goe, wie doet er belleketrek, dingdong, wie rapt er hier te gek? simon en simon ben ik, oke ik kom binnen, al rappend en klappen en teksten verzinnen, he he he, wij hebben plezier voor 2!

11) Griezelverhalen voor ettertjes op Ketnet!

Dit was pure horror in mijnen tijd!

12) W817!

Ohja voor de mensen die het nog niet wisten, Steve en Zoë van W817 zijn dus in het écht getrouwd he!!!!!!!

13) Samson & Gert!

En iedereen da Samson tegenkomt op’t dorpsplein vindt dat zo doodnormaal dat die hond kan praten … ik zou keihard verschieten als er ineens een hond tegen mij begint te praten ?!

14) Schoonste televisiekoppel! aka Peter & Trudy in #Familie

</3 Ok, die moeten echt terug een koppel worden in Familie!

15) Driekoningen!

Geef mij ne nieuwen hoed, oke nee eigenlijk gewoon geld en eten!

16) Hallo België!

Da gaat nu is echt boven mijn klakske & de zingende zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

17) M-kids!

HALLOWEEN IS MIJN FAVORIETE FEEST DAN BEN IK VERKLEED IN EEN GRIEZELBEEST MET HALLOWEEN BEN JE WELKOM IN DE HEL, JE KRIJGT DE KRIEBELS, JE BIBBERT UIT JE VEL EN OHJA IK BEN DE GEEST VAN HALLOWEEN EN IK LAAT JE VRESELIJKE DINGEN ZIEN #nachtmerries

18) The Buzzclub!

DOE DE KANGOEROE OE OE OE OOK AL BEN JE MOE IK ZAL JE ZEGGEN HOE WANT JE BENT NOOIT TE MOE VOOR DE KAN-GOE-ROE

19) Rekkerspel! of wacht eeeuhm HOE HEET DAT EIGENLIJK ?!

1,2,3- 1,2,3- 123! ER IN, ER OP, ER UIT, TWIST!

20) Dit make-up setje!

Started from the bottom …
Meer
Lees meer...