Het beste moet nog komen: dit is de leeftijd waarop je ’t ultieme orgasme krijgt

Het beste moet nog komen: dit is de leeftijd waarop je ’t ultieme orgasme krijgt

Ouder worden is niet plezant … hoewel. Je zou misschien denken dat het beste stuk van je leven ergens in de vroege twintig zit, maar er zit aan ouder worden één voordeel dat je misschien niet had zien komen. Betere orgasmes, bijvoorbeeld. Jup. 

Zesendertig, da’s de leeftijd waarop je waarschijnlijk je beste orgasmes zal ervaren, en ook meteen de meeste. Da’s niet bepaald antiek, maar je zou reflexmatig toch denken dat je meer op je seksuele piek zit, als je wat jonger bent.

Nee dus, midden de dertig is blijkbaar ideaal, en het gaat niet alleen om hoogtepunten, blijkbaar ben je op die leeftijd ook gewoon het meest tevreden met je seksleven. Het grote geheim? Zelfvertrouwen. Want vrouwen die midden de dertig zitten, gaven zichzelf tien procent hogere scores dan 23 tot 35-jarigen voor zelfvertrouwen en hun algemene indruk over hun uiterlijk.

Vrouwen in de veertig

Overigens: wie jonger was dan 23, had het minste orgasmes, misschien ook niet zo heel onlogisch. Je leert jezelf uiteindelijk niet minder goed kennen. Maar het stopt niet na de 36, want vrouwen in de veertig gaven aan dat ze wel degelijk minder orgasmes hebben, maar dat hun seksleven over het algemeen dan wel weer verbetert. The best is yet to come, zo veel is duidelijk.

Gesponsorde artikelen