‘Het Huis’: Eric Goens maakt twee nieuwe gasten voor tiende seizoen bekend

Het tiende seizoen van Het Huis verschijnt dit najaar op VRT 1. Op de volledige gastenlijst van deze editie is het nog even wachten, maar ondertussen kennen wel al drie namen van bekende Vlamingen die bij Eric Goens op bezoek zullen komen.

Het concept van Het Huis is heel eenvoudig, maar toch is het programma al jarenlang een groot succes op VRT 1. Televisiemaker Eric Goens nodigt telkens een bekende gast uit om 24 uur door te brengen in een afgelegen villa.

Dit geeft hen de gelegenheid om lange, diepgaande gesprekken te voeren. In elke aflevering worden ook een fysieke test, een terugblik op het verleden, en een verrassingsgast toegevoegd. Het resultaat is altijd televisie waarbij je bekende personen op een manier leert kennen zoals je ze nog nooit hebt gezien.

Al drie gasten bekend

Ondertussen is Het Huis dus al toe aan het tiende seizoen. Dat zal net zoals de voorbije jaren vermoedelijk in november of december uitgezonden worden op VRT 1. Een officiële releasedatum is er wel nog niet.

Vorige maand maakte Bart Kaëll al bekend dat hij zal te zien zijn in Het Huis en nu heeft de VRT nog twee namen gedeeld. Het gaat in de eerste plaats op programmamaker Arnout Hauben. Hij maakte voor de VRT de voorbije jaren heel wat programma’s zoals Dwars door de Lage Landen, Dwars door België en Ten Oorlog.

Daarnaast is er ook nog Laura Tesoro. Zij brak op jonge leeftijd door door in 2016 verrassend tiende te worden op het Eurovisiesongfestival. Sindsdien bouwde ze een succesvolle muziek– en televisiecarrière uit.

Het Huis verschijnt later dit najaar op VRT 1.

Meer
Lees meer...