‘Het Perfecte Plaatje’: Kandidaten hebben wisselende reacties op opdracht rond naaktfotografie

De derde aflevering van Het Perfecte Plaatje staat voor de deur. En die aflevering belooft niet voor iedereen even fijn te worden. Op het programma staat namelijk naaktfotografie. Terwijl sommige deelnemers daar heel onzeker van worden, zijn anderen in hun nopjes. Daarbij hoort ook acteur Filip Peeters.

Normaal staan ze voor de lens, maar nu kruipen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone voor één keer achter de lens. Elke week strijden ze voor hét perfecte plaatje.

In de vorige aflevering zagen we hoe de kandidaten een combinatie van concert- en natuurfotografie te wachten stond. Na een bezoek aan een natuurpark, trokken ze richting festival Dranouter. Daar fotografeerde Julius Persoone een “losgeslagen” Bart Peeters. Iets wat hem alleszins al een plaats in de volgende ronde opleverde.

Naaktopdracht

Deze week staat er een volledig andere opdracht op de kandidaten te wachten. In de derde aflevering krijgt elke fotograaf een professioneel naaktmodel voor zijn of haar lens om te fotograferen in het thema van de 7 hoofdzonden. De gezichtsuitdrukkingen van de kandidaten zijn verdeeld als Manu de opdracht voorstelt, maar één fotograaf kan zijn enthousiasme alvast moeilijk onder stoelen of banken steken.

Filip Peeters ziet het duidelijk helemaal zitten, al lijkt hij de opdracht niet helemaal begrepen te hebben. Hij gaat namelijk zelf naakt en laat daarmee zien dat het een kwestie van een drempel overstappen is. “Je moet dat vergeten”, klinkt het. “Dat is hetzelfde als een vrijscène.” Of de acteur uiteindelijk ook zijn enthousiasme kan overzetten op foto, moet nog blijken.

Meer
Lees meer...