‘Het Perfecte Plaatje’: Dit zijn alle deelnemers

Play4 pakt binnenkort uit met het eerste seizoen van Het Perfecte Plaatje. Het gaat om een format dat overgewaaid is vanuit Nederland. In Het Perfecte Plaatje zullen acht bekende Vlamingen de fotograaf in zichzelf naar boven moeten halen en in verschillende opdrachten de beste foto’s moeten proberen maken.

We kenden al de helft van de deelnemers voor het eerste seizoen van Het Perfecte Plaatje. Het ging daarbij om acteur Filip Peeters (Assisen), tv-persoonlijkheid Astrid Coppens, Stukken Van Mensen-kunstverzamelaar Bie Baert en danser en choreograaf Joffrey Anane. En nu heeft Play4, samen met een teaser, ook de overige vier kandidaten bekendgemaakt.

Het Perfecte Plaatje

Play4 kondigde enkele maanden geleden al aan dat het eerste seizoen van Het Perfecte Plaatje dit voorjaar zou verschijnen. Daarbij leerden we ook al meteen dat Manu Van Acker de presentatie voor zijn rekening zal nemen. In het programma zullen acht bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen. Daarbij moeten ze allemaal hetzelfde wapen gebruiken: een fotocamera.

Elke week krijgen de bekende Vlamingen ene nieuwe opdracht waarbij foto’s centraal staan. De deelnemers zullen uit hun comfortzone moeten stappen om het beste eindresultaat voor te leggen. Het Perfecte Plaatje bestaat al langer in Nederland en werd daar een succes. En nu is het dus de beurt aan Vlaanderen.

Deelnemers

We wisten dus al dat acteur Filip Peeters (Assisen), tv-persoonlijkheid Astrid Coppens, Stukken Van Mensen-kunstverzamelaar Bie Baert en danser en choreograaf Joffrey Anane te zien zouden zijn in het eerste seizoen van Het Perfecte Plaatje. Maar we wisten ook al dat er in totaal acht deelnemers zouden zijn. Daardoor had Play4 ons dus nog vier namen te goed en die zijn nu bekend.

Het gaat om influencer Jonatan Medart, presentatrice en zangeres Ingeborg Sergeant, chocolatier Julius Persoone en actrice Barbara Sarafian (Assisen). Hen zien we, samen met de eerder aangekondigde kandidaten al aan het werk in de teaser. We zien hoe ze foto’s moeten maken in de zee, tijdens een concert van Bart Peeters en op de kermis. Het wordt daarbij al meteen duidelijk dat het niet makkelijk wordt, zeker wanneer je vergeet om je kapje van je lens te halen.

Voorlopig is er nog geen exacte releasedatum bekend voor Het Perfecte Plaatje. Al zal de reeks wel heel binnenkort verschijnen aangezien hij aangekondigd is voor het voorjaar.

Bekijk hier de teaser met de voorstelling van de acht deelnemers:

Het Perfecte Plaatje is binnenkort te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...