Deze BV’s doen mee aan ‘Het Perfecte Plaatje’ op Play4

Naast Celebrity MasterChef Vlaanderen, waar BV’s hun kookkunsten zullen laten zien, trakteert Play4 ons binnenkort ook op Het Perfecte Plaatje. Ook daarin gaat het om BV’s die hun kunsten moeten laten zien, maar dan met een fototoestel. Dat Manu Van Acker het programma zou presenteren, is al even bekend. Maar nu laat de zender ook weten wie de eerste vier kandidaten zijn.

Een nieuw jaar betekent ook: heel wat nieuwe programma’s op de televisie. Op Play4 zijn er ondertussen al wat nieuwe dingen verschenen, maar ook bestaande programma’s zullen dit jaar terugkeren. Zo kondigde de zender eerder al een nieuw seizoen van Celebrity Masterchef aan en kunnen we ook Blind GekochtOver De Oceaan en De Mol binnenkort opnieuw verwachten.

Daarnaast krijgen we dit voorjaar ook nog Het Perfecte Plaatje voorgeschoteld. Daarin halen bekende gezichten hun cameraskills naar boven.

Het Perfecte Plaatje

In Het Perfecte Plaatje gaan acht bekende Vlamingen op een originele manier met fotografie aan de slag. Ze krijgen wekelijks uitdagende opdrachten waarin ze zoveel mogelijk skills moeten tonen. Daarbij moeten ze regelmatig uit hun comfortzone gaan en nieuwe dingen uitproberen. Vooral omdat geen enkele deelnemer professioneel met fotografie bezig is, zal dat soms voor grappige en opvallende momenten en foto’s zorgen.

Het programma is al langer bekend in Nederland en daar zijn al verschillende bekende gezichten de revue gepasseerd. Qua kijkcijfers deed Het Perfecte Plaatje het daar al enkele seizoenen zeer goed, dus is het nu aan ons land om kennis te maken met het populaire programma.

Eerste kandidaten

Vandaag maakte Play4 bekend dat Het Perfecte Plaatje met presentator Manu Van Acker dit voorjaar nog zal verschijnen. Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend. Toch laat de zender wel al de namen van de eerste vier deelnemers vallen.

Het gaat om acteur Filip Peeters (Assisen), tv-persoonlijkheid Astrid Coppens, Stukken Van Mensen-kunstverzamelaar Bie Baert en danser en choreograaf Joffrey Anane. Welke andere vier gezichten er zullen deelnemen, valt nog af te wachten.

Bekijk hier alvast een eerste teaser van Het Perfecte Plaatje:

Het Perfecte Plaatje verschijnt dit voorjaar op Play4.

Meer
Lees meer...