Hier zijn 11 leuke geschenken voor het hele gezin met Pasen

Hier zijn 11 leuke geschenken voor het hele gezin met Pasen

Het is bijna Pasen! En de vraag die we ons elk jaar opnieuw stellen: welke geschenken koop je voor Pasen? Als je je ook die vraag stelt, dan kan je hier inspiratie opdoen! En wie weet brengen de klokken wel één van deze originele geschenken voor jou …

1. Chocolade dinosauruseieren

Denk je dat je neefje en nichtje in staat zullen zijn om te weerstaan aan deze dinosauruseieren?! Ze zullen ze meteen willen verslinden!

2. Dit veel te leuke eierdopje


Heb je geen eierdopje? Is dat net het ding dat je bent vergeten toen je het ouderlijk nest verliet? Niemand zal dit eierdopje in de vorm van een lama kunnen weerstaan. Het is zo schattig dat je het absoluut in huis wil hebben!

3. Of het eierdopje voor de echte fans van Game of Thrones

Hiermee hebben de ongeduldige fans toch al een voorsmaakje van het nieuwe seizoen!

4. Verrassingseieren

De kinderen zullen gek worden! Stel je hun hoofden voor als ze deze verrassingseieren vinden tijdens de eierenjacht?

5. Gigantische M&M’s

Een klassieker, maar dan in het groot!

6. Eieren voor mensen met groene vingers

Vergis je niet! Dit zijn geen eierdopjes of chocolade-eieren! Deze kleine witte schalen zijn echte moestuintjes. Waar ga jij voor: basilicum, rozemarijn, cactus of lavandel?

7. Bedrukte sokken

… met eieren, uiteraard!

8. Deze leuke hipster pyjama

Is je zus of je nicht een echte kleine hipster? Dan zal ze dol zijn op deze pyjama! Perfect voor de komst van de lente …

9. Een eierkoker

Vergeet je moeder steeds dat ze eieren aan het koken is? Met Pasen is het onacceptabel om je eieren te hard te koken. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef haar dit geschenk!

10. De eipuzzel

Een leuk verrassingsei met binnenin een puzzel!

11. Een reis naar het land van de eieren

Wist je dat de Mexicanen de meeste eieren ter wereld consumeren? Is er iemand in je familie een echte fan van alle gerechten met ei? Grijp je kans en neem het eerste vliegtuig richting Mexico!

Veel succes met de eierjacht!

Gesponsorde artikelen