Hier zijn ze dan: de 10 deelnemers van Blind Getrouwd 2018

Hier zijn ze dan: de 10 deelnemers van Blind Getrouwd 2018

Over minder dan een week begint het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Wie met wie trouwde mogen we nog niet weten, maar VTM heeft intussen wel de namen van de tien deelnemers gelost. Vijf vrouwen en vijf mannen die elkaar het jawoord geven zonder dat ze mekaar kennen. En ook na drie seizoenen blijf je vol spanning kijken.

Zeven koppels heeft de wetenschap al proberen vormen voor VTM, en tot ieders verbazing zijn drie van die koppels nog steeds gelukkig getrouwd. Bestaat er dan toch een wetenschappelijk recept voor een goede relatie? Loopt er voor iedereen dan toch een ideale match rond? Vlaanderen gelooft het wel, want ieder jaar krijgen ze bij Blind Getrouwd meer inschrijvingen. En daardoor zijn er ook meer mogelijkheden, zodat deze keer vijf koppels werden gevormd.

Uiteraard moet nog even geheim blijven wie met wie getrouwd is, maar we stellen de vijf bruiden en bruidegommen in willekeurige volgorde al even voor.

VTM

1. Marjolein Faes

VTM

36 jaar – uit Antwerpen – werkt als life coach

De dertigers zijn goed vertegenwoordigd dit jaar, en meestal hebben ze een gelijkaardige reden om mee te doen. Gedaan met spelen, ze willen een serieuze relatie die stabiliteit en toekomst biedt. Dat is ook waar de 36-jarige Marjolein naar op zoek is. Ze is een spontane, goedlachse vrouw die houdt van urenlang praten.

2. Wendy Dirven

VTM

30 jaar – uit Antwerpen – werkt als stewardess

Wendy heeft hobby’s genoeg, zoals fitness, bodypump en zelfs schilderen. Maar de ware was ze nog niet tegengekomen. Ze is gevoelig en hoopt dat haar toekomstige iemand is die net als zij gewoon gaat genieten van dit avontuur. “Het is wel angstaanjagend om te trouwen met iemand die je niet kent, maar ik hoop dat dat ook gewoon plezant kan worden en dat we ons amuseren samen.”

3. Lieve Vanoverschelde

VTM

28 jaar – uit Brugge – werkt als maatschappelijk werkster

Reizen en mensen helpen, zo kan je Lieve het best omschrijven. En haar partner kan dus best ook zo’n persoon zijn. Ze is een lief en vrolijk meisje dat behalve van avontuur ook van naaien houdt. Zij legt haar lot helemaal in de handen van de wetenschap en vertrouwt erop dat haar toekomstige voldoende gescreend is. “Ik ben er niet 90, maar 100 procent zeker van dat daar een goede jongen zal staan in het stadhuis.”

4. Esther Van Kuijk

VTM

31 jaar – uit Mechelen – werkt als jobbemiddelaar

Esther is een rationeel, behulpzaam en humoristisch persoon. Ze is recht voor de raap en familie is voor haar ontzettend belangrijk. En nu leert ze dus prompt de familie van haar nog onbekende echtgenoot kennen. “Ik heb tijd nodig om naar iemand toe te groeien, dus laat dit vijf weken durende experiment een grote uitdaging zijn voor mij.”

5. Frie Van den Brande

VTM

29 jaar – uit Boom – werkt als Applicatie Specialist IT

Frie is ook al iemand met bijzonder veel hobby’s, maar een potentiële echtgenoot vond ze nog niet. Ze is een levensgenieter en ook voor haar is familie heel belangrijk. Ze gelooft best in het sprookje: “Het beste dat me kan overkomen is dat de experten voor mij een man in petto hebben met wie ik supergoed overeenkom, met wie ik een heel goede relatie kan opbouwen en met wie ik getrouwd kan blijven voor de rest van mijn leven.”

6. Mike Van Ryssel

VTM

39 jaar – uit Evergem – werkt als project manager

Op naar de mannen, en Mike is misschien wel de meest sportieve onder de deelnemers. Voor dit programma had hij één grote liefde: de fiets. Maar nu wil hij een relatie, omdat hij gelooft dat dit een meerwaarde in zijn leven kan bieden. “Iemand hebben die jou graag ziet en die er altijd is voor jou, en omgekeerd … dat is het mooiste wat er is, toch?”

7. Aljosja Van der Straeten

VTM

29 jaar – uit Gent – werkt als ambtenaar

De deelnemer met de meest bijzondere naam is Aljosja. Zo loopt de bruid ook nog eens het risico de naam van haar man al vergeten te zijn wanneer ze het stadhuis verlaten. Hij geeft zelf toe dat hij geen eenvoudig geval is om een goede partner voor te vinden. “Ik vind het heel moeilijk om iemand tegen te komen die echt goed bij mij past en daar zoek ik wel naar. Ik ga geen relatie beginnen met iemand die maar half bij mij past.”

8. Damiano Fiore

VTM

38 jaar – uit Huldenberg – werkt als leraar en personal trainer

Nog iemand met een bijzondere naam, en misschien wel de mooiste naam van de tien. Helaas heeft Damiano het gevoel dat mensen hem niet altijd serieus nemen en hem automatisch zien als een player die elk weekend met iemand anders naar huis gaat. Zo is hij echter helemaal niet. “Ik moet me precies altijd bewijzen en daar heb ik het soms wel moeilijk mee, want dat houdt me tegen om mensen te leren kennen.” De oplossing: er meteen mee trouwen?

9. Toon Nauwelaerts

VTM

30 jaar – werkt als zelfstandig bankagent

Toon is een zachte pit in een harde bolster. Iemand die over de nodige humor beschikt. En net zoals vele anderen gelooft hij dat Blind Getrouwd een succesvol recept biedt. “Ik ben een rationeel iemand. Daarom was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en geloof ik ook wel dat je ‘gelinkt’ kan worden aan elkaar.”

10. Tim De Winter

VTM

30 jaar – uit Hofstade (Zemst) – werkt als zelfstandig verzekeringsagent

Als laatste hebben we de 30-jarige Tim. Hij speelt American football, organiseert graag jeugdactiviteiten, en is dol op gezelschapsspelletjes. “Normaal word je verliefd op iemand in plaats van rationeel te werk te gaan, maar dit experiment werkt andersom.” Hij gelooft dat dit huwelijk dus al een basis moet bieden, maar is nieuwsgierig of de gevoelens dan automatisch zullen volgen.

Dubbelaflevering

We beginnen komende maandag aan het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd, dat langer dan ooit zal duren. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat er een extra koppel gevormd wordt. De eerste aflevering zal ook de duur van twee afleveringen hebben. Daardoor begint de fictiereeks van VTM op maandag, De Infiltrant, ook een weekje later.

Voor de rest is er weinig veranderd aan het programma. De experts beloven ons wel meer inkijk in de manier waarop ze mensen koppelen. Als je nog single bent, kan je er misschien zelf ook nog iets uit leren. Nog zes keer slapen, maar intussen kan je al beginnen gokken: wie denk jij dat er een koppel vormt in de nieuwe Blind Getrouwd?

VTM

Gesponsorde artikelen