Hocus Pocus, watch! Het hele Harry Potter-verhaal in amper twee minuten

Goed nieuws voor wie afgelopen decennia op een andere planeet leefde! Er is namelijk een filmpje gemaakt dat de magische avonturen van Harry Potter uitlegt in amper twee minuten. Wie net geen 20 uur de tijd heeft voor een Potter-marathon, is met deze gedetailleerde samenvatting in no time op de hoogte van het wel en wee van de tovenaarsleerling. Hocus Pocus, watch!

Het filmpje Harry Potter in 2 Minutes maakt deel uit van de reeks Too Long, Didn’t Watch (TLDW) en is het tweede in rij. Eerder werd er al een samenvatting gemaakt van de Lord of the Rings-trilogie. Mensen met een drukke agenda die toch willen meepraten over series als Game of Thrones konden al de Skimo-app raadplegen. De TLDW-reeks is een succes op het internet, er werd al gevraagd om een Star Wars-versie te maken. Dat zou ons dan weer 13 uur van ons leven besparen… 

De makers van de filmpjes willen mensen die in tijdsnood zitten toch laten genieten van de verhaallijnen van enkele klassiekers. Het resultaat is een serieus ingekorte versie met hilarische commentaren. Maar de filmpjes zijn er niet enkel voor wie de originele versie (nog) niet gezien of gelezen heeft. Ook voor kenners is het lachen. In een tijdspanne van amper twee minuten passeren de vliegende auto’s, wraakzuchtige tovenaars, driekoppige honden en weerwolven de revue.

Het ultieme besluit van de makers? Slangen zijn eng en Emma Watson is een babe! 

Screenshot Youtube
Bekijk hier ook de ingekorte versie van The Lord of the Rings.
Meer
Lees meer...