Hoe jij ouder wordt? Deze drie trekjes heb je waarschijnlijk van je mama!

Hoe jij ouder wordt? Deze drie trekjes heb je waarschijnlijk van je mama!

Je mama is natuurlijk sowieso al je held, maar wist je dat ze ook een spiegel is van hoe jij ouder zal worden? Dat klinkt logisch, je deelt uiteindelijk de helft van haar DNA, maar op deze drie vlakken kan je er echt wel op rekenen dat jullie hetzelfde pad volgen. Gelukkig maar! 

1. Hoe slim je bent

Jup, hoe slim je bent, da’s iets dat je van je moeder meekrijgt. Van haar krijg je namelijk een X-chromosoom en die dragen de genen die invloed zouden hebben op je intelligentie. Natuurlijk is het niet allemaal zo eenvoudig, maar als je mama clever is, dan weet je dat je je smarts waarschijnlijk van haar haalt.

2. Hoe jij ouder wordt

Ziet je mama er nog uit alsof ze je zus kan zijn, en dan ook nog eens een zus met een modellencarrière? Uitstekend nieuws: zo ziet je toekomst er waarschijnlijk uit. Je huid zou zich in principe op dezelfde manier moeten ontwikkelen en zo’n supermodelmama is dan ook goed nieuws voor jou.

3. Hoeveel controle jij hebt over jezelf

iStock
Is jouw moeder iemand die alles onder controle heeft, of is ze de vleesgeworden chaos, dan is de kans groot dat jij ook zo je huishouden runt (of net niet). Ben jij altijd rustig in een crisissituatie, dan heb je dat waarschijnlijk van je moeder geleerd, en het zit ook wat in je genetica. Maar je hebt dus best wat aan je moeder te danken. Gelukkig weet zij altijd hoe je moet reageren.

Gesponsorde artikelen