Left Right
scrollTop top

Hoor jij deze Muppet vloeken? Nieuw raadsel verovert het internet


Hoor jij deze Muppet vloeken? Nieuw raadsel verovert het internet

Een Muppet uit Sesamstraat die “f*cking” zegt, het zou niet mogen, maar in een fragment klinkt het wel echt zo. Of niet? Want sommigen horen geen gevloek. Welkom bij het nieuwste raadsel van het internet.

Vergeet Yanny en Laurel, want er is een nieuw raadsel opgedoken dat het internet in twee kampen verdeeld. Deze keer gaat het over een oud fragment van Sesamstraat, waarin je Grover kan horen vloeken. Of niet?

F*cking

Het is de YouTuber Evan Edinger die het raadsel op de wereld losliet. In een tweet postte hij de video, die oorspronkelijk te vinden was op reddit en van daaruit ging het viraal.

Het gaat om een fragment uit Sesamstraat waarin Grover enthousiast is over een idee. Maar hoe enthousiast, dat moet je zelf horen. Want afhankelijk van waar je op focust kan je twee versies horen in het fragment. Het zedige “Yes, yes, that sounds like an excellent idea” of het iets minder kindvriendelijke “Yes, yes, that’s a f*cking excellent idea“.

Aangezien het om een kinderprogramma gaat, mogen we er eigenlijk van uitgaan dat het gaat om de eerste versie. Maar als je “fucking” wil horen, dan hoor je het ook echt. Een echte verklaring is er niet, enkel dat het een vrij onduidelijk fragment is en je het daardoor dus zelf kan invullen zoals je wil. Hoor je graag Muppets vloeken? Dan hoor je ze vloeken. Wil je dat ze het fatsoenlijk en kindvriendelijk horen? Dan klinkt dat als een geweldig (en niet f*cking geweldig) idee.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.677.742
 • Aantal
  doden
  2.547.184
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  774.344
 • Aantal
  doden
  22.141