‘House of the Dragon’: Preview van seizoensfinale toont episch gevecht

De teams zijn gevormd in House of the Dragon en dus is het tijd voor een nieuwe confrontatie. De preview van de seizoensfinale van het tweede seizoen toont alvast dat dat een zeer spectaculair gevecht zal opleveren.

Het tweede seizoen van House of the Dragon zit er bijna op. Maar eerst krijgen we dus nog een seizoensfinale. Daarin zullen enkele belangrijke vragen beantwoord worden, al zullen er sowieso ook nog wat vragen overblijven aangezien er al zeker nog een derde seizoen komt.

Nieuwe draken

In de zevende aflevering van het tweede seizoen deden enkele nieuwe draken met nieuwe drakenrijders hun intrede. Nadat eerder Addam of Hull (Clinton Liberty) al Seasmoke wist te veroveren, was het aan twee nieuwe bastaardkinderen om een draak te bestijgen. Dat gebeurde in een spectaculaire scène met heel veel slachtoffers. Hugh Hammer (Kieran Bew) werd zo de rijder van Vermithor en Ulf the White (Tom Bennett) deed hetzelfde met Silverwing.

Op het einde van de aflevering zagen we in een epische scène ook hoe Daemon (Matt Smith) ontdekte dat Rhaenrya (Emma D’Arcy) enkele nieuwe draken had toegevoegd aan team Black.

Grote strijd

Die nieuwe ontwikkelingen zullen belangrijk zijn in de volgende grote confrontatie tussen de Blacks en de Greens. Dat die eraan zit te komen, zien we in de preview van de seizoensfinale. Daaruit kunnen we al opmaken dat bij dat volgende gevecht heel wat slachtoffers zullen vallen.

Bekijk hier de preview van de seizoensfinale van House of the Dragon:

Het tweede seizoen van House of the Dragon is iedere maandag te zien op HBO Max en Streamz.

Meer
Lees meer...