‘Huizenjagers’ keert terug met nieuwe afleveringen

Het bekende Huizenjagers-busje trekt vanaf maandag opnieuw door het land. Op Play4 wordt het tiende seizoen van het populaire programma dan namelijk hervat. En de eerste week trekken we meteen naar de Westhoek, waar duidelijk koopjes te doen zijn.

Eind 2023 ging het tiende seizoen van Huizenjagers van start met meteen Lesley-Ann Poppe als koper in de miljoenenweek. Enkele weken later werd dat seizoen echter gepauzeerd voor andere programma’s.

Maar nu zijn de makelaars dus terug. Vanaf 15 juli worden er wekelijks weer vier dagen lang vier uiteenlopende panden gezocht door drie dezelfde makelaars. Zij nemen het zo tegen elkaar op om uit te maken wie op het einde van de week de meeste punten heeft.

Westhoek

De drie makelaars die de uitdaging aangaan in de eerste week komen allemaal uit West-Vlaanderen. De eerste in het gezelschap is Jason. Toen een saaie makelaar het huis van zijn ouders probeerde te verkopen, had hij het idee dat hij dat beter kon. Meteen volgde hij een makelaarsopleiding en ondertussen is hij al enige tijd aan het werk. Jason zorgt er altijd voor dat zijn bezoeken altijd tot in de puntjes voorbereid zijn.

Hij gaat de strijd aan tegen Steve, goedlachse joviale kerel die altijd al iets wou doen in de verkoop. Hij houdt vooral van het sociaal contact met de potentiële kopers en is heel gedreven om een goed resultaat neer te zetten.

De vrouw in het gezelschap is Indchara. Zij  vindt het geweldig om binnen te kijken in verschillende huizen en alle mogelijkheden van een pand in kaart te brengen. 

Bekijk hier de aankondiging van Huizenjagers:

Huizenjagers is van maandag tot en met donderdag dagelijks te zien op Play4.

Meer
Lees meer...