Hyunjin van Stray Kids is nieuwe global ambassador voor Versace

K-popsterren worden steeds vaker door luxueuze modehuizen gekozen als ambassadeur. Naast de vele samenwerkingen van groepen als BTS en BLACKPINK heeft nu ook Hyunjin van Stray Kids een grote branddeal te pakken. Hij wordt het nieuwe gezicht van Versace.

Hyunjin van de populaire K-popgroep Stray Kids is de nieuwe global ambassador voor het modehuis Versace. Eerder dit jaar werd hij al uitgenodigd op het ‘La Vancanza’-evenement van Versace en nu is de 23-jarige zanger ook officieel voorgesteld als ambassadeur.

Versace

Het Italiaanse modehuis Versace maakte de samenwerking vandaag bekend in een officieel statement. “Hyunjin is een multigetalenteerd lid van de K-popgroep Stray Kids. Hij krijgt veel aandacht voor zijn unieke en fascinerende optredens als danser, rapper en zanger van Stray Kids. Maar daarnaast heeft hij ook artistieke talenten, zoals zijn passie voor kunst.”

Donatella Versace herself gaf ook een statement over de samenwerking. “Ik ben blij dat Hyunjin de Versace-familie vervoegt. Ik laat me altijd inspireren door nieuwe stemmen die de globale cultuur kleuren en Hyunjin is hier een duidelijk voorbeeld van als een icoon van nieuwe energie en creativiteit. Zijn zelfvertrouwen en open manier van uitdrukking zijn bewonderingswaardig. Er is geen twijfel dat hij een echte Versace-persoon is.”

Ook Hyunjin gaf een statement over de samenwerking. “Ik ben heel enthousiast om mijn rol als global ambassador voor Versace te vervullen en om samen met hen mooie momenten te creëren. Het is een eer en om deel uit te maken van het indrukwekkende modehuis. Donatella geloofde in mij omdat ik een Versace-attitude heb en ik kijk uit naar de artistieke synergie met haar.”

Bekijk de officiële aankondiging hier:

Meer
Lees meer...