V (BTS) is nieuwe global ambassador voor juwelenmerk Cartier

V van BTS heeft een nieuwe branddeal te pakken. De 27-jarige zanger van de grootste boyband ter wereld is de nieuwe global ambassador van het juwelenmerk Cartier. Hij zal daarbij het gezicht worden van de nieuwe Panthère De Cartier-campagne.

De zeven leden van BTS zijn razend populair. Dat vertaalt zich al lang niet meer enkel in hun muziek, maar ook in de deals die ze aangaan met verschillende (luxe)merken. BTS was zo als groep al verbonden aan het luxueuze modehuis Louis Vuitton, maar had ook deals met Samsung, Hyundai en McDonald’s. Sinds de leden zich meer op hun solowerk focussen, hebben ze nu ook individuele deals met modehuizen. Zo is RM ambassadeur voor Bottega Veneta en werkt SUGA samen met Valentino en de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. J-hope bleef als enige trouw aan Louis Vuitton, Jimin heeft deals met Dior en Tiffany & Co en Jung Kook is het uithangbord van Calvin Klein. V is al meer dan een jaar betrokken bij Céline en hij doet er nu een tweede grote naam bij.

Cartier

Het Franse juweliershuis Cartier kondigde V, die eigenlijk Kim Tae-hyung heet, vandaag aan als wereldwijde ambassadeur voor het merk. Hij zal daarbij ook meteen het gezicht worden van de Panthére De Cartier-campagne. Op de eerste campagnefoto is V te zien met een ketting en ring van het merk.

Arnaud Carrez, de International Senior Vice President en Chief Marketing Officer van Cartier, gaf al een statement over de samenwerking. “We hebben V gekozen om de charme en het aura van een panter over te brengen. V, die een overweldigende persoonlijkheid en een sterk aura heeft, zal keuzes maken op basis van zijn creativiteit als danser, muzikant en kunstliefhebber. Hij zal zijn eigen unieke stijl en elegantie overbrengen.” Het lijkt er dus op dat V heel wat inspraak zal krijgen in de styling van zijn campagnebeelden.

V is op dit moment het enige lid van BTS dat zijn officiële solodebuut nog niet gemaakt heeft. Hij liet wel al meermaals weten dat hij werkt aan zijn soloalbum, dat later dit jaar zal verschijnen. Recent deelde V wel nog een mini-jazzoptreden op YouTube.

Bekijk hier de eerste campagnefoto van V voor Cartier:

Meer
Lees meer...